Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dze ikona...
Pred našim očima se odvija proces stvaranja novog svjetskog poretka.
Hop cvrc, šta ćemo sad?
Kinezi su se nedavno izvukli iz go*ana ne pada im na pamet zbog pijanih rusa da to sve zahebu
Svjetski rat je neizbjezan, na zalost. Nakaradna nam je drzava, ali je opet bilo lijepo dok je trajalo, bar meni... :(
Amerika i Kina su supersile,Rusija je mùdø labudovo..
Jeste super sila u ocima vasih gradjana i to ne svih a ostatak svijeta vidi sve sta je i kako je!
Kina jest supersila. Ali niste vi
Eto, sad su njih dvojica jaki, mogu da se potuku sa svakim. Jooooj mentaliteta, joj zaostalosti i razmisljanja iz kamenog doba. Koja je to ideologija rusije, ako nisi bolji od nekoga udri po njemu. A ideologija kine 'ja sad imam pare uz pare i moc' pa sad mogu sve ostrvske i ostale 'manje' i slabije drzavice oko sebe peckati, cangrizati, i iskazivat kako ima sada JAKO-oruzje. Malo sutra. I jedna i druga drzava imaju 'rezimske ideologije' nikakve slobode, sve samo naredjuju i odredjuju.
Ovo je postalo kao Fallout lore...Rusija će biti uništena a Kina će započeti III WW.
Bolje da niste pocinjali rat , evropske zemlje bi mislile da ste super sila kao prije ...medjutim svi smo vidjeli da ste k... od ovce
vi Rusi ste smece.
To ce se desit al ne tako brzo
Tarabići su predvidjeli Bošnjake kao "novi narod, koji će jako junačan biti", predvdjeli su koronu, predviđaju da će se svjet podjeliti na dvije polovine, prediđaju i svjetski rat i da će nakon toga svi "poštovati ruskog cara". Predvidjeli su i da Srbija neće učestovati u tom ratu, ali će se iznad Srbije voditi bitka u vazduhu. Za Bosnu ne piše hoće li učestovati.
super, drzite se kine i koreje samo nas evropljane ostavite na miru
Sad će opet smoriti sa vrijeđanjem i čorlućenjem ovi što su se prethodnih sedmica bili zavukli pod kamen i u strahu čekali razvoj situacije. A bilo je ljepše bez njih, istina je. Mislim na one ¸što govore, nas i rusa 300 miliona.