Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im roknut taktičke nuklearke, ali samo tamo gdje se nalaze ovi garibi, koji guraju djecu da idu ginuti za njihove đuturumske guzzove.
Me na Moskvu jednu kad bi zadna nam bila *ebo ih otac pogani....treba ih utrti gmazovi.
Ovaj rat istoka i zapada preko leđa Ukr jadnog naroda treba svima da nam je opomena, kako se velike sile bogate preko leđa malih. Što malo Am. ne ratuju na svim teritoriju?
Rusiju niko nije napao, već je ona napala Ukrajinu. Glupava filozofija po sistemu svi Rusi u jednoj državi, na našim prostorima je donijela patnju, smrt i razaranje. Smradovi!!!@
znas onu staru "ne boj se psa koji laje "...
Ne s*ri Lavrove, i vi dopremate municiju iz Kine. Znači da nisu ni vama stockovi nepresušni.
Rusi su poludili. Zbog odlučnosti da unište Ukrajinu i Ukrajince stvarno je moguće da upotrijebe atomsku.
Koliko ovdje ima navijača koji pojma nemaju šta je to nuklearni rat i koje su posljedice. Podcjenjivanje nuklearne sile i probijanje iste uza zid je ravno kolektivnom samoubojstvu. Poslije prve nuklearne eksplozije zaboravit sve što je digitalno u roku od par sati, a sva hrana će biti neupotrebljiva u roku od godinu dana, pošto se potroše zalihe.
Malo stariji bi se trebali sjećati Černobilja i kako je jedna od posljedica toga asve veći broj ljudi koji su oboljeli i većina umrli od karcinoma, i to na prostorima bivše nam Yu. Samo vi navijate pa kad nas strefi biće kuku majko. Umjesto da se stvari rješavaju diplomatskim putem , ovi bi vojnim. Na kraju ćemo imati razrušeni i radioaktivnu Evropu, sjever Afrike i bliski istok, dok će Ameri i Kinezi zadovoljno trljati ruke.
Jednu vi, dvije oni, I eto posla. Sta kakite vise? Vojska vam je zesca taraba
Jedna od gadnijih faca ikad
Ima jaku konkurenciju, Dodik, Putin i Vucic
Koji bo bio na štetu svih
Hamo...! Divi mu gloovee. Ko propali abortus. 🥴
Putin i ovaj kreten su, definitivno, nedovršena bića.
Vidi labrnje 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
od kako uzese u ruku onu ikonu dodik i lavrov. sve krenulo naopako. garant je i putin drzao u ruci. treba vidjeti i cemu se radi a tom ikonom
Ovi djuturumi su spremni i na 3 svjetski rat. Nisu normalni.
Jao face brate
Vrati ikonu lopove
Ekonomija Texasa jaca od vase, idi posadi sta da ti narod ne umire od gladi. Kakvi vi i rat.