Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmune, ušuti! Svijet ste doveli pred uništenje zbog vaših đuturumskih guzzova. Mrš stoko!
Stara poznata srpska retorika….
Sad krmad sa farme trolova lete da podrze ove baljezgarije ishlapjelog kremaljskog smezuranka. Jedna od najdrazih zgoda u posljednje vrijeme mi ono kad su ga Komsic i Dzeferovic nabili nogom u dupe smezurano
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Al vi ste gori i od Staljina i njega bi čak bilo sramota za ovo što radite u Ukrajini
Pa staljin je potpiso' sa hitlerom pakt o podjeli Poljske. Vi ste činili sa sssrom, ono što je hitler sa trecim rajhom. Da vas nije napo' i dan danas bi ga podržavali. Nesporno je da je hitler pao zahvaljujući Crvenoj armiji, a ne Rusima. Tu je bilo vojnika koji nisu Rusi.
Lažljivi Lavor, laže ko Tkalča, čim zine. Rijetko odvratna faca.
Svi imamo jevrejsku "krv". Ne postoji 100% DNK čista osoba po haplo, pa ni 50%, jedan Džingiz kan ima danas toliko potomaka. A jevreji su tu od nastanka... U Turskoj su ih zvali Donmeh. Kemal Ataturk je iz Jevrejskog djela Soluna. Just sayin... Moguće i da je ovaj Lavrov Jevrej. Ali to ne znači ništa više. Svijet je pred kolapsom.
Ti si Eva Braun ovoga doba, a mali zuti napeti je Hitler ovoga doba
Ne znam zašto,al meni je ovaj ker gori i mrži od Putina
Vidim te Hagu,brojaces godine umjesto crvena zrnca
Citat Lavrov: 'iako su te garancije trebali graditi od samog početka zajedno I S RUSIJOM.' Drugim riječima, kad se nećete milom ekonomski i politički staviti pod kontrolu i upravu nas Rusa da budete naš poslušnik kao Bjelorusija, onda se hoćete prikloniti silom ili ćete barem dobro naebati i za kaznu razvalićemo vam infrastrukturu po čitavoj zemlji i usput vam nabijati brojeve poginulih.
Ovi su ludji od Srba 100x i izgovora za agresiju na drugu drzavu.
Samo sto Zelenika nije Fasista i agresor ka vas dvojica.
Već viđeno. Vratiće vas svijet tamo gdje vam je mjesto, prije nego što ste postali primati.
…denacifikacija.. riječ koja će odgovarati samo kad se budu Lavrov i njegov gazda zatvarali…
Zabranit Lavrovu da putuje u EU.
Ne, Hitler nije imao jevrejsku krv. Ne znam odakle ovome tulipanu ove gluposti. Da ga čuje samo jedan historičar pao bi u nesvijest.
Pa šta ako se ti praviš da si ljudski rod, ipak si najveća krvoločna životinja.
Ne postoji jevrejska krv, postoje samo idioti ko ti i putin.