Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su Rusi svjesni da su napali drugu državu s ciljem oduzimanja resursa i zemlje. Po njihovoj priči oni su žrtve, što u normalnim glavama ne pije vode.
Ko ubija vec 9 godinu ruski barod u donbasu?
Pun klix vučićevih sendvič botova, što rade za hrenovku. Oližete mi kobaju grande svi zajedno 🍆
Sta ce primitivni Bosnjo nego mahati svojom kobajom. 8 godina Zapad finansira naciste i upravlja Ukrajinom pomocu komedijasa Zelenskog. 8 godina bombarduju civile u Donbasu. Pocnu tovariti NATO oruzije da pokrenu ofanzivu na Krim. Kad neko odreaguje na to, onda je najgori na svijetu. Samo urlajte fasisticku praolu Slava Ukrajini. Do nedavno, sav se Zapadni svijet zgrazao nad takvim idiotarijama. Gospodo, Rusija vam nije Irak.. i dobro je da je tako.
evo sendvič 🥪
Agresor mora biti bačen na koljena.
nije ni ti nacizam niti rasizam, to je realnost
Prvo ona zelena Berbock kaze da je u ratu s Rusijim, sad ova govori da se Rusija mora poraziti tako da osjeca posljedice decenijama? A njihova zemlja Švabija lijepo odradi Holokaust, zauzme pola svijeta i za deset godina ko da nista nije bilo?
....zato sto su se pokajali i priznali, dok ova stoka sa istoka misli da su u pravu.
Jbm. mater svim ustašhkim i čethničkim smradovima koji podržaju ovo agresorsko rusko smeće, kao što su i devedesetih podržavali i pokušaj istrebljenja bošnjaka.Krivo mi je što sam rođen u smrdljivoj Jugoslaviji jer nisam znao sa koliko zla sam bio okružen u to smrdljivoj nakaradi....
A kad si okružio Ukrajinu sa tenkovima i započeo rat, šta je to bilo? Humanitarna akcija?
Rusi moraju svom narodu pomoci koji je 2014 na udaru kijeva
Šta kaže Serjoža Lavor?
A jest ružan, kornjača je za njeg princeza
Samo satrat.
Rusija ce biti porazena kad putko picne slati rezerviste 8z moskve.Tek tada.Ovaj wagner gine ko snoplje i nikog nije brigaAl kad pocnu majke u moskvi olakat tad rat staje.Ovako samo navijaju jer se kod rujana bore placenici bolesnici i zatvorenici i sirotinja.
Nije.
Čerčil je takođe rekao da Njemačka mora biti poražena. Zašto bi ga to činilo nacistom.
Ovaj fakar mora malo da sagleda definicije pojedinih termina .!!
Faßi§ta i näçl§tâ se javlja.. taj rus