Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram vas bilo. Ubijate i još ih optužite. FUJ
A umri skote jedan...umri, u pogledu ti se vidi da si ZLO
Ponosan na dan kad su ga Komsic i Dzaferovic nabili nogom u dupe
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Četnička propaganda,prolazi samo kod maloumnika
Je li ovo onaj što su mu Željko i Džaferović dali nogu?
Ustaljena mantra. To je razlog sto ste mjesec dana drzali vojsku na njihovoj granici, to je razlog sto ste im oteli dvije regije,sto ste ih napali itd itd. I sad to govorite! Zajebali ste se, napad na Ukrajinu je pocetak kraja trenutne Ruske kreme, zivi bili pa vidjeli
Ovom monstrumu se na njušci vidi da je monstrum On ima abnormalne crte lica, čelo i bradu, udubljene oči. Sigurno mu ni mozak nije u redu.
Ovom monstrumu se na njušci vidi da je monstrum On ima abnormalne crte lica, čelo i bradu, udubljene oči. Sigurno mu ni mozak nije u redu.
Providni ste sa namjerama !!!
A šta bi sa pričom o zaštiti jadnih Rusa u istočnoj Ukrajini?
Kako smijesan komentar od tako..kako Turkovicka kaze, pametnog covjeka.
Sta je ovaj pio? Il mu je Dabic doktor bio?
Gdje je Bisera Turkovic i video sa Lavrovim, onaj sa lavom na pocetku. Koja glupa*a
Srbska politika...
A vi sto imate nuklearno nije opasnot jel. Vi ste opasnost cijelom svijetu
Lako je sad Lavrova ignorisati. zlatni ljljan je to prvi uradio...
Bojkot GASPROM pumpama i SBERBANK i svemu sto dolazi od Rusa !!! Ljudi osvjestite se od sad pa za 100godina jedna litra nasuta na gaspromu je metak na ukrainu !!!
hahaha sta su uradile diplomate kad je Lavrov poceo da govori hahahah https://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-sto-su-napravili-zapadni-diplomati-kad-se-javio-lavrov-i-poceo-govoriti/2343675.aspx
Sa bojnih otrova iz Iraka,prelazimo na nuklarno oruzje u Ukrainu. Vec vidjen scenario...
Ovaj nije normalan.... jeli to ono : ja mogu imati , ti ne mozes ..... da je pametan pa da ukloni Putina i sredi situaciju .