Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mogu reći za Ruse da nisu u pravu po nekim pitanjima ali po ovom pitanju su 100% u pravu! Inače je problem i u Svijetu kao i kod nas da se mi uvijek opredjeljujemo unaprijed za nekoga a trebali bi se opredjeljivati za nešto ili bolje rečeno da se uvijek opredjeljujemo za pravedno rješenje problema o kome raspravljamo! Zar je moguće da su recimo Rusi uvijek u krivu a Ameri uvijek u pravu! To čak ni logike nema i zato ovdje vjerujemo vodjama a ne istini!
Amerika na Bliskom Istoku prouzrokovala da budecmanje 4,5 miliona muslimana, a muslimani obozavaju Ameriku. Dok s druge strane srbi ne simpatisu Ameriku. Znaci li to da Srbi vole muslimane ali ne i bosnjake?
Ne zaboravi Srebrenicu, Prijedor, Foču, Sarajevo..... da nije njih sve bi drugačije bilo.
Eto vi zabrinuti za Palestinu. Palestina je sramota cijelog svijeta. U Palestini se dešava više od genocida. Cionisti tragediju Holokausta bacaju granatama, raketama, bombama ljudskom zlu, koje ih je zahvatilo. Najuzasnija manifestacija nečovječnosti u istoriji čovječanstva.
Patetični i Rusi i Ameri, zavisno kako im kad odgovara.
Jedan detalj, pogledajte neki svoj snimak, napravite par pauza pa ćete vidjeti da i vi možete imati ovakvu facu kad tako novinar i politika portala hoće.
Hahah sad je Njak moš u dilemi, da li da i dalje navija protiv Rusije, samim time protiv Srbije, ili za Rusiju, zbog izjave o Palestini. Odlučite se prevrtači
Posto imaju interesa da se nametnu kao sila preko tuđih leđa oni se petljaju. Tako rade i sa Srvima, inače njima Srvisu iinteresantni isto kao Palestinci.
Sehr-schwul je i sam dovži i nistacio
Zaboli Rusiju ona stvar za Palestincima. Rusi su ih samo iskoristili zbog svog interesa u Ukrajini.
Covjek kojem priroda podari ovakvo lice ne moze biti dobar covjek. Znas ono isto kad krenes gledati neki film, radnja se nije ni razvila i pojavi se lik, tacno znas da ce biti negativac
Ti si pogodio cilj i promašio sve ostalo!
Free Palestine !
Rusija najveci neprijatelj Bih za mir.
Amerika je najveci dusman, samo smo slijepi
pomislio bi da je prijatelj muslimanskom svijetu na momente
Pomislio bi da stvari nisu jasne kao dan. Njima je bitno ici u kontru zapadu, tematika ih ne interesuje
U politici ne postoje prijatelji ili neprijatelji ne postoji ni etika zato što je tamo suvišna jer je sve podredjeno interesu i to bukvalno ličnom! Btw da li je recimo milošević bio prijatelj Srba ili recimo alija prijatelj Bošnjaka?? Pogledajte stanje većine Srba i Bošnjaka a pogledajte stanje računa naslednicima slobe i alije!
Trebala da sjedne na e.stolicu
Da nije komsija takvih kakvi jesu, covjek bi pomislio da stane uz Rusiju.
Hejbet iskusenja moderni dunjaluk nosi
Rusija je sama sebi neprijatelj, s druge strane kad dodje Trump, a hoce, covjek samo moze stisnuti delete za BiH, tako da nam se ne pise dobro u buducnosti. Citav svijet ovisi o dva ludjaka.