Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na vašu nesreću a sreću čitavog civiliziranog svijeta!!!!
Ovaj nije svjestan da će mu u slučaju globalnog sukoba Kina okrenuti leđa i uzeti čitav azijski dio države.
🤣🤣
Vama Rusima, niko ne može zamjeriti što ste imali lošeg predsjednika u to vrijeme. Iako je vukao avangardne poteze za CCCP, njegova kratkovidnost u partiji šaha sa Reaganom, i dan danas, ima katastrofalne posljedice i po Rusiju i cijeli svijet. I zašto ne reći, Gorbačov je čovjek koji je uništio sovjetski savez.
Kad vidim ove bolesnike koliko mrze Ruse a kukaju za Gazom i Palestincima nemam rječi..opet podvojenost licnosti!Nasledje!
neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj. nije tesko zakljuciti
E, konju jedan, nisi upravu😱🤔neko je bio pametan i koji vas jako dobro poznava, a sta ste u stanju sve slagati i pobiti nevinih ljudi, a sve radi tumacenja jadne i bijedne vase istorije, u tumacenju ispodprosjecnog agents KGB-a sa radnim mjestom u DDR-u😱🤔a, ti si njegov podanik i nije ti lose da lazes i izmisljas😱🤔
Nije tačno, nego da zaštiti slobodni svijet od druge vrste nacizma - komunizma koji je ista rinaka ako ne i gora.
hahahaha, boli vas sto ne mozete napasti jos koju drzavu
Zapitaj se, zašto su svi krenuli tražiti zaštitu kod Nato-a
Tad je Rusija htjela da se prikljuci ali joj nisu dali.. pa od tada place kao malo dijete. Ruai su nula.
ja i?
Javi se Bakiru, reci da si lekciju dobro naučio.
Ovome, kao i Nebojši Radmanoviću, lice hoće s glave da spadne, od starosti, a još uvijek su dobro uhljebljeni u politici... i nemaju namjeru da idu u penziju.
nakon pobjede se to kaze djubre jedno ginuli su u koreji i vietnamu a vi jednom u afgnaistanu i crkli jer niste bili velesila tacka pokrite se jer ste porazeni o tome se radilo u hladnom ratu kokeg ste vi sileduije zapoceli
Raspustile NATO? Da bi ljudi mogli ulagati, prodavati, graditi treba im sigurnost. McDonalds, Coca Cola, Microsoft itd neće ulagati ništa nigdje ako nema stabilnosti. Osim što smo mi glupani sa Balkana sebi izabrali idiote ostatak Evrope nije to radio u zadnji 70 plus godina.
Zar ovaj još nije popio poznati Ruski čaj sa uranijumom?
Hajde ubode i ti poneku istinu, ne može me niko ubjedit da ameri i rusi ne rade sve u dogovoru al dobro.
Genocidaš s Kamčatke