Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ga sad nisu blokirali??? Lako je na malim drzavsma se kurcit Sto Tursku ne sankxioniraju??? Hoce al u curku
Turska je već pod sankcijama
Srbija nije mala dva puta ratovala...hahahahah....bitan faktor ko i faktor u kremi za suncanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TURCI SU SAMOZIVE GNJIDE
otisao diktatoru na obuku
Hajmo kume driješi kesu. Jedan brod za Bosnu, ali ovaj ispod tržišne vrijednosti.
Sad me interesuje što se niko ne buni pametuje ili ne kritikuje ovu posjetu, znači ljudi normalno razgovaraju i dogovatraju samo ovde kod nas se vodi svjetska politika a nismo ni čiba na svjetskom dupetu.
Pa ko je uveo sankcije??? Inace ovo vam je karta zemalja koje su uvele sankcije... Smijesno je pricati o izolaciji Rusije: https://yt3.ggpht.com/iyGbyk3Cwclkc8OO6OUJ-wODk0e8tP6LB2l5mlGDk8dfSVIJy1mFVOICEMaHH77HRmtf8SsRZPJX=s800-nd-v1
Ljubicasto su zemlje koje su ko fol uvele sankcije!
Nema vecih licemjera i lazova kao u Turskoj vladi, i kaze oni nam neki saveznici, sutra da nas bombarduju, gledali bi, organizovali za baketa transport i gledali kako novu korist da izvuku. Fuj.
Lopovi kradu zajedno tuđe žitarice.
Zar mu nije Kolumbija zabranila prelijetanje.... Ha ha ha ha ha.... Od kad se za Srbiju iz Moskve leti preko Crne Göre..... Ha ha ha ha ha ha...
Cemu se smijes? Svojoj glup.sti? Ako Rumunija,Bugarska,Grcka i Albanija ne dopustaju prelet CG je bila jedina opcija. Orban bi vjerovatno dopustio prelet preko Madjarske ali Madjarska se ne granici sa Rusijom.
Jel ti krivo sto ti nije dosao ovdje da ga pomilkis po glavicu? 🤭
Ovi turci su ista talasika kao i rusi
Naša braća