Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi rade u Ukrajini isto što je radila Miloševićeva Srbija u BiH i Hrvatskoj. Svi su mirno gledali na osnivanje RS . Sad moraju progutati i ovo osnivanje Ruskih Republika.
'BEM mater svim vlasnicima nuklearnog oružja..momentalno
Samo nastavak Corona virusa priče. Vidili smo svi kako zapadne zemlje sve grabe za sebe, sve vakcine, maske. Nigdje solidarnosti, tek kad je njima bilo visak onda su poceöi dijeliti. I da korporacijama iz takvih zemalja se lrepusti plodna zemlja Ulrajine, voda?
rudi ne bi uspjeli ni lansirat nuklearku ameri ni ih sprzili. cak i da pomisle na upotrebu nuklearnog oruzja, ameri to znaju jer su uvijek 100 koraka ispred
ma zapad pussey, sto ne napadnu na krim ebo ih on
Beguzar - Da ponovim ukratko, jer izgleda da mi odgovor nije objavljen! Dakle, recimo, onako hipoteticki, ako Rusi imaju atomski arsenal da uniste covecanstvo 3X, a Ameri 20X, u cemu je razlika kada je dovoljno samo 1X?
De ba dijete spašće ti te naočale.
Ja kolko vidim jedino prozapadni lajavci spominju nuklearno oruzje izvrcuci rjeci i izjave rusa. Ako se poslusa sta rusi pricaju direktno bez filtera zapadne masinerije ljudi uopste ne spominju nuklearno oruzje. Jedino haman ameri da bi pred svojim populusom oprali tolike novce koje daju svom vojno industrijskom kompleksu svoj debilni populus loze sa tom izmisljenom prjetnjom. Davno procitana prica a vi ste jos gluplji sto prenosite njihovu propagandu.
U Rusiji uglavnom ide nagore na svim frontovima. Pa ipak, Putin bira eskalaciju!!! To je toliko iracionalno, sto bi mi rekli "nidje veze" tako samo neuk ne vidi da su ovo potezi bolesnog ocajnika koji u prvom redu svoj vlasiti narod gura na dno. Diktatori, je li oni polude od zelje za vlascu, ili su vec ludi kad pocnu da unistavaju sve oko sebe?
Davno bih oni to učinili da im nije žao njihovih stražnjica.
Puna su im usta nuklearnog oruzja. To je dokaz da ga puše u pravom ratu
Za vecinu aparature i machina Rusi nemaju rezervne dijelove , izgubice totalno vazne tehnologije. Tome dodamo da se financijski sektor odrzava na vjestackom disanju, bas kao i rublja. Zadnjih dana socijalni nemiri i protesti, naoruzanje koje dijele rezervistima smijesno, ide zima...
tu nuklearku zabi sebi u dupe smradu crknuti
Vrlo je upecatljivo kako je Rusija u tako kratkom roku sve ono sto je izgradila poslije rusenja zida, unistila i predstavila se kao omrazeni agresor za vecinu svijeta. Ovo nece dugo ovako moci. Rusija je imala ekonomiju kao Benelux , najveci izvoz je nestao. Kina i Indija mogu samo djelomicno kompezirati te gubitke.
I da je ispalite,od vas nece nista ostat..za tri dana bi vam NATO zastava viorila na crvenom trgu,a Americka na Kremlju...Jad ste,sad su to svi vidjeli...
Poslije nuklearne nema nista kamoli zastava
Putinu je i samo ostalo nuklearno oruzje,jer je kao stakor satjeran u cosak
Samo se brukate, pokazujete nemoc na vojnom polju, pijani ruski vojnici su šljam kukavice heroji nad civilima i pljakaši kakve smo i mi imali, u svojoj nemoći sa takvom vojskom prijetite nuklearnim ratom, baš ste bijednici nad bijednici.