Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ganut covjek smrcu "prijatelja" a oni ga nasli ispitivat. Ccc
rusi su samo u ukrajini ubili preko 4 miliona ljudi i to su ih izgladnili do smrti. U totalu se radi o cifri od preko 10 miliona ljudi
Znači ne može više ni glumiti gospodina.
da su ga pitali, jeli ti veca ona stvar od moje, odma bi otvorio slic, tako ti je nisko diplomatija Rusije pala.
Tipični ruski kreten . I takvom kreten milorad pokloni još sliku..ukradenu iz Ukrajine. I taj milorad predsjednik nečega..nekome..nečemu..i pita se za nešto. Kreteni..obojica.
Sad si ti naredu da te Putko smakne, a onda će našeg Dooru prvo Điđi miđi, pa onda na vjećni počinak.
Seljober ko i jaran mu dodik
Stara izreka koje sa rusom oro guzom je drljo.aman gadna li naroda.
kad im se kaze da su mordor, ruski bot ce reci "kme kme kme a sta sa amerikom"? cinjenica je da je us imperijalizam nije najljepsi primjer, ali zato ruski imperijalizam je definitivno najgori
Samo ih treba pitati, kako je onolika Rusija nastala? Nego na porobljavanju i visestrukom genocidu!!! Dovoljno je pogledati stanovnike na istoku i zakljuciti - da nemaju nista sa Rusima!!!
Laki je malo nervozan.
Trebao je reći “ leš k’o leš nije jedini”. Ruske vrijednosti. Najvjerovatnije najbogatija zemlja svijeta sa istorijom najmutaviji vladara na planeti.
Ne možeš a da se ne zapitaš postoji li sud i neka vrsta suđenja u ovoj zemlji. Pa tamo dobiti da ležiš živ u zatvoru i jedeš ukusnu zatvorsku hranu je privilegija samo za pošten svijet. Svi ovi što ratuju za ovu državu i koji su istovremeno i navodni njeni najljući neprijatelji, nemaju mogućnost dočepat se udobne zatvorske ćelije.
Ne pricamo koje bolji ameri ili rusi nego koje manje zlo
Ja face nakve cudne tito dragi.Jel ovaj Rujo ili sta ili ko?????
hhaahaha nema novinar pojma koliko je lavrov ovo vjezbao i cekao priliku da nekome kaze hahaaa starac a na alkoholu, teska kombinacija.
Jel ovo onaj Lavor sa ucescem u ikoni.Lavore Lavoricu pa jarane zar ruje nemaju mladost za diplomate a ne staruduju zanemicalu da ih predstavljaju.Hahahahaja
jel reko pizdjec?