Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Lavrova je mati znala da se on drogira
A u Milanovica?
Nije nista neistinito rekao, zapad je podmuklo provocirao da bi doslo do rata, vec 10 godina traju sukobi ukrajine i rusije, 100 puta su iznijeli zabrinutost zbog nacina kako se Nato priblizava Rusiji, bukvalno su im dosli u dvoriste, i naravno da su mogli zaustaviti ovo sve, ocigledno je plan bio da rusi ratuju pa da ih zapad sankcijama ubije koliko mogu. Ali mediji šire priče za djecu, sve u svemu žalosno sto narod gine, ali mogli su sprijeciti da su htjeli.
Tako je, tako ce pokusati da s*ebu jos ovu nekolicinu drzava koje im smetaju kod stvaranja novog poretka, kao sto su Rusija, Kina, Iran i sl., i onda smo svi na*ebali.
Ok...gde je taj Nato..sto ne uvede zabranu letova iznad Ukrajine...sto ne intervenise i zastiti civile...🤔
Nikad sila niste ni bili
Tupavi jermen Lavrov, pokušali ste vi da koljete i u Azerbejdžanu pa ste dobili po njušci... Standardne ruske laži i zamjena teza, "Z" fašisti i ne vide koliko su smiješni u svojim pokušajima da opravdaju invaziju na drugu državu svojim sopstvenim licemjerstvom i imperijalizmom, ovi mentoli kao da i ne shvaćaju da je SSSR i Kina isključivo nastala uvozom i krađom Američke tehnologije..
Neko želi ostvariti unipolarni svijet, neko pak Veliku Rusiju. Isto kao što su onomad osvajači htjeli Veliku Makedoniju, Veliku Mongoliju, Veliku Njemačku, Veliku Srbiju, itd, itd... Tako to ide u ljudskim glavama, svi imaju svoje vizije i ambicije, moj Lavro.
Rijetko odbojna faca. Podpitanje: Zasto svi imucni i bogati rusi iznose bogatstvo u inostranstvo?
Ovaj prepiso od Slobe i druzbe...cuj zapad, pa jel zapad bombarduje Ukrajinu? Jel zapad poceo rat? Jel zapad tvrdi da su neo-nacisiti u Ukrajini? Ko je poceo ovo sranj# i ubija desetine civila svaki dan u tudjoj drzavi? Jel mozda Italija? Svako ima svoju istinu izgleda.
Koja igra riječi, međutim kad čitaš između redova smisao je da Rusi imaju pravo okupirati, rušiti, ubijati samo da se ne bi stvorio taj unipolarni zapadni svijet... Diplomatija na nivou mjesne zajednice...
Zapad = demokratija
Sad ovaj zakuhava, kao sto su zapadnjaci zakuhavali prije pocetka rata... Dobro se trude da izazovu belaj
Lavor stipu zakucavanja. Losa ti je fora
Pokusavaju Kineze da uvuku u sve ovo. Da su pametni bili bi ko kinezi koji osvajaju svijet tehnologijom i industrijom a ne vojskom.
Visoke tehnologije u Kini ne napreduju. Taiwan najveći izvozač poluprovodnih čipova na svijetu, a Kinezi hoće da ih anektiraju sebi. Eto kako Kinezi napreduju tehnološki - aneksijom zemalja koje su sposobne u nečemu, u čemu oni nisu. Žohari obični
Ogromna greska u tekstu, cuj " Moskovski institut za medjunarodne odnose", kao da kazes Bosanski institut za istrazivanje koralnih grebena. Sta kaze taj instutut u polusaljivom tonu, "rat ne pocinje srijedom" i ono ima neki insitut... Kod vas su medjunarodni odnosi raketa i nasilje, nije ni cudo sto nece niko da zivi sa vama, pljuc!
I Hitleru je smetao unipolarni projekat, "Ruski svet" je čisti copy/paste njemačkog nacizma. Čak su iskopali djela ruskog proto-fašiste Ivana Iljina i dijele ih unaokolo kao sveto pismo.
Kad neko svoje zatucano razmišljanje pokušava nametnuti normalnom narodu. I još misli da mu je dobra priča.
Da niste napali suverenu zemlju, nitko vam ne bi sankcije uvodio. Od agresora pretvaras se da si zrtva.