Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pregovaraju o svom teritoriju ali bi tuđi vrlo rado prisvojili koje licemjerje
zato je oko 1 milion rusa riknulo i oko 5 miliona kidnulo iz zemlje a inflacija 250%
Zasto bi o svom? Drzi Ukrajina trecinu ruskog teritorija ili obrnuto?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dmitrij Medvedev, zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije, izdao je oštro upozorenje da podmorski kabeli, koji omogućuju globalne komunikacije, mogu postati legitimne mete za Rusiju. Naglasio je da bi Rusija mogla razmotriti napade na ovu kritičnu infrastrukturu kao odgovor na neprijateljske mjere Zapada prema Rusiji.
Napravi li to onda otvara mogucnost za izvrsenje prevetivnih udara po ruskim nuklearnim postrojenjima i moskvi tako da nek izvoli
Ali morate prihvatiti novu realnost, znate...
Sve ti je ovo, moj Lavor, jer si vratio ikonu... hahahahaha Od "za tri dana u Kijevu" do za tri godine Rusi u Pokrovsku, a Ukrajinci u Kursku...
Zloh cesti Siru :angry
Kakve ruzicaste naocale ti nosis. Ukrajina je prakticno u NATO-u vec. Jedino se mozete nadati tampon zoni u vidu Dombasa i onih iznad. Njih mozes zaloziti, nisu tvoji.
Lavrov jos uvijek u iluziji da neko pita Rusiju vezano za ulazak Ukrajine u Nato. To je gotova stvar, kao I ulazak BiH u alijansu.
Rusija zove Ukrajinu da se "pomiri sa stanjem na terenu", a kad se njih zovne da se "pomire sa stanjem na terenu" ali u Rusiji, oni kazu da je to naivno. Flip floperi, kad neko nema cast i moral nego mijenja pricu kako mu sta kad odgovara.
Dobit cete u naramku drva.
Ali sta da razmjene, ljudi moji? Lugansk i donjeck su zajedno velicine hrvatske a ovaj teritorik kod kurska je tipa 50x30. Koji smijeh. Ti ukri dovedeni u rusiju u njoj ce trajno i ostati.
Rusija i Srbija isti,što više ratuju sve manji.Slavs Ukrajini,Država Kosovo.
Citam komentare na Srbijanskim medijima,po njima Rusi nemaju nikako zrtava. Kriv im Zeleni jer im zao sto samo Ukrajinci ginu jer im zapad daje podrsku da kazu NE okupatoru i ne poklone svoju zemlju,svoje gradove. Kakav je to poremecaj dal su svjesni???
tako je bilo u BIH pa neznam koliko ih zavrsi u zatvoru u Hagu
To je tako jednostavno. Ne damo svoje teritorije i Ukrajina ne moze biti clan NATO. O cemu bi ti onda pregovarao?
Ne svoje teritorije, nego i ukrajinske.
Bilo bi posteno da Rusija ostane nesto kraca u odnosu na prvobitne granice.
Novinar razmijeniti padeže
Na kojem je jeziku ovaj naslov?
Esperanto