Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil ovakve jede za doručak 😂
Ljudi treba da se zamisle kada se sprdaju sa Fadilom, da li je on bas materijal za sprdanje ili su to oni koji sale na njegov racun smisljaju. Covjek pogresno zakopcao sako, ali taj sako vrijedi barem dvije prosjecne plate u Federaciji.
...mudro nema sta,lovu ima jos sad kad preuzme moc u svoje ruke bit ce neunistiv.
Jedina osoba iz te drzave koja bi mogla da to iznese na svojim plećima je Mia Khalifa!
U nas fadila našlo,privatizacijskog lopova koji sa lopovskim kčerkama pljačka i krade državu i narod. Gamad SDAovska.
Zivi bili pa vidjeli. Milijarderi pojma nemaju o ekonomiji. Oni znaju biznis, a to dvoje nije isto. Za ekonomiju moras imati strucne ekonomiste sa politickim uticajem prema industrijskim granama.
Meritokracija
Ma bjezi da mislim o njemu , od ovoliki nasih fukara
Pa u vecini zemalja ne mozes se ni kandidovat za predsjednika ako na racunu nemas koji milion, znaci da idu na to kako nece pohasit. A kod nas izasao iz srednje sa kojom markicom, nigdje nije stekao iskustvo, uhljebio se, platio fakultet(ili mu stranka da ga drzi u saci), poslusan i na kraju za koju godinu ima koji milioncek na nekoliko racuna(svojim, zeninim, ocevim) od nasi para.
Hoš da bake kupi i tebe i Liban? Hoš?
Sunitska škola, jedini koji misle dobro Libanu, da šiti i krmojedi ne ubiše premijera Haririja ta država bi stajala deset puta bolje ekonomski nego danas.
Bravo za komentar, ovo sto si rekao je prava istina za Liban.
I mi cemo dinokia, on je najsposobniji
Ehhh otkad nama upravljaju milijarderi, evo skoro decenija pa vidi gdje smo
Mi da imenujemo jednog takvog ne bi i ali šta jest.
Pa trojicu smo takvih najmanje imenovali