Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane adresa su islamske zemlje koje jedino tu mogu zaustavit sukob.Poznavajuci nas tesko da ce iko ista mrdnut od svoje avlije.
Liban apsolutno nema nikakve dobre koristi od Hezbolah. Prihvatili ovu teriristicku organizaciju jer neznaju da posluju da zarađuju pare.
Šta mislite Bošnjaci da li bi bošnjakinja bila gradonacelnica Sarajeva da je jevreja u Sarajevu 400 hiljada, a Bošnjaka 400...da li bi sdp (ako bi ga u tom slučaju i bilo) uspio instalirati Bošnjakinju kao gradonacelnicu???
IQ 0
Bakire ti li si??
Ako se Iran ne uključi direktno, tanke su vam šanse ali skroz. Bit će vam razaranje ko u Gazi. Samo uključivanje direktno Irana vas može spasiti.
Čuj da se puste taoci. Ovi pobili 100.000 ljudi djece i civila, i sad taoci da se puste. Ni slučajno, tek tada bi bio sunovrat Hamasa i Hesbolaha kad bi ih pustili.
Israel je Amerika 2.
Amerika kontrolira Izrael njima i nije u cilju da stane rat . valja negdje oružje prodavati
Ne znam sta ocekuju ove zemlje, da napadaju Izrael a da ih on zauzvrat mazi. Rijesite se ter or ista i ako vec zelite rat, ratujte normalno. Prestanite koristiti civilne objekte kao baze.
Ne peri mozak persilom posljedice su vise nego ocigledne!
O da da. Kakvi fazoni... Mozda da pogledate neke druge izvore osim al dzazire?
Zaboravljate da razliku mozhe napraviti i Iran?!