Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je i za sebe i ogledalo pred sobom , clanak zakljuciti kako je Izrael "precizno" gadjao pozicije Hezbolaha a znati da je poginulo 53 djece i 380 civila (do sada). Sramota klixe, zaista sramota je odsustvo kritike i enpatije a bogami i razuma, ponajvise.
*empatije.
A šta očekuješ od njih!?!
Strašno je šta se p a š č a d i j i dopušta.Svjet neće više biti isti.
prekidose covjeka u alahanju.
Kukavičluk neviđenih razmjera.
Ovo isto se meni dogodilo u ratu u jednom stanu na Alipasinom samo sto je granata zveknula u zid iznad moje glave na balkonu i sto ja nisam stigao ni da vrisnem. Osim malih posjekotina od dijelova zida nije mi nista bilo a prepao sam se vise dima jer mi je dugo trebalo da izadjem i sa balkona i iz stana. A bio sam dijete 14 godina. Nadam se da je dobro ovaj novinar ali trauma ce mu ostati.
izrael sve što uradi je iz zraka na ledini je mali mišo
Samo danas u Libanu ubijeno preko 250 osoba od čega 21 dijete. Broj žrtava još nije konačan.
Ni zaboraviti ni halaliti
ovdje ne ratuje izrael već Amerika...svim silama pokušavaju iran uvući u rat, treba ostati hladne glave
Hajde balavi o iranu na nekim drugim mjestima. Izrael rusi sve pred sobom dok cijeli arapski svijet suti. O kakvoj ti hladnoj glavi pricas?
@huuhuu, bi li bilo pametnije da svi puste Hezbolah da radi šta hoće, da se Iran ne bi naljutio i uvukao u rat?
preciznim pogodcima koja ste vi mraka kao da vam Kabiri pise članke.
On ne pise...on samo aminuje ili kritikuje
Izrael ciljano gađa uz minimalne ljudske zrtve, molim Vas!