Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši ljudi ovo ne shvataju kao što nisu shvatili šta je značio pad berlinskog zida a čivjek koji ništa ili malo razumije, čini katastrofične greške. Jedna od tih grešaka je bio rat a skloni smo budući ništa ne razumijemo vda se ponovo uhvatimo na istu udicu. Riba nema pamćenje a bogami nemamo ni mi.
Kraj unitarističko-ekstremističkom i građanističko-fundamentalističkom neoliberalnom snu došao je neminovni KRAJ!
Ova pobjeda predstavlja nadu za spas Evrope i normalnih ljudskih tekovina.
kako?
A mozda su ovi bolji. Mozda samo dizu frku ovi sto gube
talibani motaju kablove...unosan biznis - prodaja krovnih galerija i nosaca za auto...
Puna podrska, a ovi komentatori sto su protiv, sve glasaci nasih desnica, koje ovdje vladaju preko 30 godina, a nase desnice za razliku od Francuske desnice pune multi milionera i milijardera a sve od narodnih para i nikad da sjasu...
SDA u oktobru, idu desničari
Izgleda da ce francuze opet morati amerikanci da oslobadjaju
Jesul ovo sve borci protiv antifashizma? Kao Skaka u nas? Godinama su se siromasili i zaduzivali. Eeee vakat da vrate dugove i da se nadolme. Zna li neko gdje im je bio izvor finansiranja sve ove godina?
SVJESNO U DESNO!
Inače francuski desničari su baš pro-srpski nastrojeni, neki parlamentarci su čak bili i na ceremoniji obilježavanja RS-a. Takva Francuska glasala bi protiv usvajanja Rezolucije u UN-u za Srebrenicu.
Ovi -rkaju llijevom rukom a ovi drugi desnom. ..kakav .......pm
Da vidim koga ce kriviti nakon sto budu vladali 4+ godine i kada ekonomija krahne.
Ekonomija je krahnula već ko to nevidi taj je slijep.
uvijek moze gore!
Ne valja ovo sekunde.
Opasno.
Mislim da nemate šanse kad ostali koaliraju imat će 50%+
Evo ga jedan. U zapadnim demokracijama pobjednik izbora pravi većinu. Nije to Tito i Dino demokracija.
@smeer.... Na koje zapadne demokracije misliš, Kongo ili Zanzibar ??? Pobjednik izbora je ona stranka ili koalicija koja ima više od 50% ruku u parlamentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)