Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi me čudilo da je to u stvari Mossadov agent, kao što su sumnjali i na onog gada što je bio na čelu ISIL-a
Ma kako da ne! Izrael ga nagovorio da krenu u rat jer mu je odgovaralo da raseli svojih 300.000 ljudi sa okupiranih teritorija. Da otvori front na tri strane, da izgubi sigurnost, da ovakvim zločinima izgubi ugled u svijetu itd... Ja ne znam da li vi shvatate šta pričate!???
PauN Ja ne znam dal ti shvataš da si glup ili samo lažov ili glupi lažov cionistički bot
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa to i jeste Izraelov covjek, u zamjenu za slobodu vodit ces izmisljeni Hamas.
Dakle smatrate arapima toliko glupima da nisu u stanju naucit hebrejski?
@goo9932,Ja sam to na slovenackom sve razumio jer su nasi jezici bratski slavenski,kao i njihovi semitski
Ahaha niko ne zna ko je, a pustili ga iz zatvora, a zna hebrejski ...
Kao što Arapi znaju hebrejski, tako Izraelci zjaju arapski. Uglavnom.
Kada čitam komentare,nema ni dva da su na intelektualnom nivou,iznad 4.osnovne.Zombizirani jedači hamburgera.Coca cola još ako je mufte uz hamburger to je vrh.Sanjaju američki san,dok jedu pomije,ali uvozne zapadne,one su super zdrave. Nekada smo u Evropi bili cijenjeni zbog znanja i obrazovanosti, sada nas prestigla plemena iz Amazona,kopirajući zombizirane evropske konzumente.Pink vam je vrh intelekta
Ofirni ste nemalo
Pogledajte listu 5 hamasovih lidera i njihovih net vrijednosti a o vilama u Qatru bolje da i ne spominjem. Oni ne ratuju za Palestince, nego protiv njih. Nadam se da ce to ovim zatucanim glavurdama biti jednom jasno.
Ok, samo šta je "Qatru", kako se to na bosanskom piše/čita?
Jel to onaj sto upravlja iz qatara
zanimljivo - izraelskim zarobljenicima nije falila dlaka s glave, a palestinske su mucili najgorim kaznama. I svijet je opet protiv Palestine.
gledajući ovo sve hamas djeluje kao neka youtube ili facebook vojska koja voli da se snima kako su opasni,drugi problem je što su čifutaneri bombardovali i ubijali samo civile što pokazuje da im cilj nije hamas i njihova uporišta,a ostali arapi samo gledaju i osuđuju,gorivo i ostalo sve normalno ide cionistima kao da nije ništa
Bezveze price. To ne mjenja nista situaciju u koju su doveli svoje stanovnistvo.
Mossadov agent 200%
lider ne znači ništa drugo do vođa a to može biti i vođa grupe od tri člana. glavni lideri Hamasa su van gaze. u Iranu i drugim državama, Rusiji i sl.
prije će biti da je vaš agent zavrbo an u zatvoru
eto ga, NOVI BIN LADEN
On je njihov.