Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hassane mnogo zujiš a malo meda daješ
To može kazati neko ko ne zna da je od 7 oktobra preko 500 njih likovi dirano i da su čitavu vojnu infrastrukturu na Sjeveru onesposobili upravo ovi ljudi iz Libana.
Rakete Irana, Hezbollaha i Huta koje lete ka Izraelu obaraju i Jordan , Egipat Saudija Niko u Svijetu ovim ljudima nema šta kazati....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izrael ih samo tuče i ne najavljuje napad samo roka dok ovi pola godine najvljuju nešta veliko, a zapravo aposlutno ništa ne rade... Kakvi delegati. Čast izuzetcima poput Huta koji u tom siromaštvu se bore sa svime što imaju, veći su heroji od ovih debelih koji samo sikču, a ništa ne rade.
Da nema amerike u pozadini druga prica bi bila
Ne baljezgaj - oni su do sada ispalili nekoliko hiljada projektila. Ako nisu ništa uradili zašto je 100 hilj. osoba sa sjevera Izraela svo vrijeme sukoba izmješteno ka jugu. Osim toga, mnoga sofisticirana vojna oprema na Golanu i sjeveru Izraela je uništena. K tome, otpor u Gazi i Z. obali ne bi trajao 10 mjeseci da nije Hizbullah odvukao znatne izraelske snage na sjever.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kažu da su ovome starcu ruke kao u bebe od 3 dana, 70 godina samo priča bajke umjesto da nešto radi u životu
Opet ovaj moljaka boga da radi posao umjesto njih
irak sirija libija sve su to Ameri nasi unistili al iran je ipak nesto drugo ps da mi je znati sta je to g...r m r nj e nema smisla blokirat objektivne komentare
Sretno i da svaka pogodi svoj cilj
Vidim mnogi komentarisu a nemaju pojma sa kim ko granici u tom podrucju. Arabija, Jordan i Egipad mogu skidati projektile iz Irana a kako mislis da skidaju iz Libanona koji na sjeveru granici sa Izraelom.
Mogao bi ti biti sljedeci na njihovoj listi jer oni ocigledno konkretne stvari rade dok vi iz supljeg u prazno presipate
Šta ga više najavljuješ ko halajevu kometu, udri ili ne rise brate mili
Komentatori duse drage niste neke sahiste,kad dajem figure ne gubim,mat je bitan.
Ovima je ostao kralj i 3 pijuna.
Ne rise!!
Treba imati na umu da su ovi jedini otjerali cioniste iz Libanona.
I treba tako trebaju sve Muslimanske zemlje poslati odgovor vrijeme je..
Šta će poslat čitaš li vijesti Arabija Egipat i Jordan obaraju rakete iznad svoje zemlje da ne bi došle do izraela.
Isto ko i Komšić,samo prica a nista konkretno!
Polako....trajaće ovo, trajaće....ovih je sa maticom i dijasporom manje od 18 miliona...a trudnoća i dalje traje 9 mjeseci, valja se namnožiti....to nije uspjelo poslije kaplarovih poteza....a ovih ima koliko hoćeš....trajaće, trajaće....i neće ovo Izrael dobiti
bit će da maslas šijo
'borili smo se za podršku Gazi, ali imajući na umu libanonski nacionalni interes'. Jel vam sad jasno za šta se Iran bori. Samo za svoje interese. Važniji je libanonski nacionalni interes nego hiljade djece Gaze. Nije dosada Iran bio toliko zainteresovan dok se nije počelu kuhat u Libanonu. a libanon je njihov.
Mi nismo njihovi, pa su nam pomogli. Kakav interes su mogli vidjeti u hiljadama kilometara dalekoj Bosni i Hercegovini ?