Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman sada da pokret Vjera, Narod , Država fino kupi karte za Kabul i tamo zatraže azil. Tamo nema parade ponosa i moći će u rahtluku da žive u blagostanju . To se odnosi i na sve koji demokratiju nepriznaju kao oblik uređenja . Neka ostave u Europi i USA svoje poslove , socijalu , penzije i grade Emirat u Avganistanu i dokažu da je režim Talibana progresivan!
Mene je strah ovih ljudi, kad ih vidim ovako bradate s tim zastavama, poredali se neka jeza me prolazi, a musliman sam. Daleko im moja kuca bila.
Selam alejk, jel' ti babo kod kuce?
Jao kako su zgodni! 😜
Ovi nemaju veze sa islamom, ne znam kome može biti drago što su oni preuzeli vlast. Afganisatn se sada vraća u srednji vijek, ko je i malo upućen u njihovu vladavinu zna kakva tek tortura slijedi.
Alibaba i 40 razbojnika. Ali, i oni su bolji od onoga što je do sada bilo. Ako većini u Avganistanu odgovara, bujrum
Šta su tačno čestitali, to što su Amerikanci napustili Afganistan, a njihova "vojska" pobjegla glavom bez obzira? 🤣
Tek sad? Kod nas je taliban na vlasti od 1990.
Da nije Srba ovako bi se sad slikali po Balkanu
Znaci hoces reci zahvaljuci srbima mnogi civili nevini su pobijeni!
treba ovdje poslat one sto su juce paradirali. slagat im da idu u dubaji na ekskurziju i istovarit sa onim duginim zastavama u sred kabula
Vako će i kod nas uskoro.Daće dragi Allah,doće braća i kod nas ko i 92ge
Neka te šokac, providan si.
Vidjaj ekipe jbt. 2021 godina, kod njih jos kameno doba 🤪
Ne kontam, nevidim da su kamenjem okruzeni..
odma zatvoriti škole 😂😂😂
Allah vas nagradio
ahahahahah a bajden reko 6.jula da amerikanci neće dozvoliti pad Kabula i da je šansa za to 0 posto.
A sto su smrknuti ovako k’o da nisu pobjedili… nigdje osmijeha ni za lijeka.
Smijati se to je grijeh. 4 žene među njima curica od 9 godina ti legneš na nju sa 53 eh to je cool to je halal. Smijeh je grijeh lol.