Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lukašenko je glavni baja tamo.
"Na kraju svog govora, naglasila je kako se nada da će vlada u egzilu, koja okuplja opozicione snage Bjelorusije na čijem se čelu upravo nalazi ona, dobiti status zvanične vlade Bjelorusije u inostranstvu." Dobiće pitu Mušanovu. Ko ima pečat, taj je Bjelorusija. Narod Bjelorusije se mora izboriti za slobodu i demokratiju. Pa makar i vilama
Bitna kao semafor u gta...
Ko tebe sta pita, ako gospodin Lukasenko kaze idemo i mi malo sa sjevera isprazniti magacine ima da bude tako a ti mozes ideoloskim uciteljima pod deku preko zime da se smrznes!
Pravac iz Bjelorusije je ahilova peta čitavog rata u Ukrajini. Prvobitni plan Rusa je bio presjecanje ukrajine iz bjelorusije na pravcu Kiev - Odessa sada se može desiti zbog koncentracije Ukrajinske armije na jugu udar Rusa i Bjelorusa zapadno od Kieva i odsjecanje ostatka Ukrajine od vojne pomoći Zapada što je bio i ostao glavni cilj ruske "specijalne operacije".
Nema od toga ništa.Pravac iz Bjelorusije je diskutabilan jer je Bjelorusija politički rovita.Sjetimo se diverzija na početku operacije.Uništavanje ruske opreme,sabotiranje željeznice itd.Zato su Rusi odustali od tog pravca.Druga stvar je Poljska.Ima jak utjecaj na Bjelorusiju pa bi to bilo korak od rata sa Poljskom.
Prošao za Parlament FBIH ! Hvala i selam narode.
biće rata akobogda.
Imamo i mi svoju opoziciju koja se zove dijaspora
Kao da ih već nema .
Opozicija ? Zar ova likusa nije pobjegla u Litvaniju poslije dobijanja samo 10% glasova na izborima. Cak I djecu ostavila koliko je brizna majka..
Izbori u Bjelorusiji su legitimni isto kao i onaj rederendum ili kad Kim jong un dobije 99.9% glasova
Kad u cijeloj drzavi zena ima najvise muda. Rusi i bjelorusi ugledajte se na djevojke mudate su mnogo vise od vas.
Cuj opozicija u Bjelorusiji to je isto kao da kazes opozicija u Sjevernoj Koreji.Pa nju ni roditelji ne smiju podrzati a kamoli narod.
Sad ce cetalji napisati da je britanski agent jer ne želi rat i krvoproliće