Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je ovaj crveni joz ziv
Zna se ko su pravi revolucionari
Klix, šta je "radikalno" u njihovom potezu ?
Na nagovor p i s k o u stog! vucka i rusije ta drzava je bila protiv rezolucije o srebrenici.
Bibi ce odvesti drzavu u izolaciju.
Sve je to "bla-bla"... Činjenica je da, kad rat završi, epilog će biti taj da će Saudija, Oman, a možda i Katar priznati Izrael i uspostaviti puni diplomatski odnos sa njima. Izraelu je puno važnije imati dobre odnose sa bogatim monarhijama u blizini, nego sa komunističkom p r čij om sa one strane atlantika čiji prosječni stanovnik živi sa 50 dolara mjesečno.
Nikaragva je bila protiv rezolucije o Srebrenici. To je izolirana komunistička zemlja tipa Kube gdje prosječni stanovnik živi od 50 dolara mjesečnog prihoda. Vjerujem da ni sami Izraelci nisu znali da uopće imaju odnose sa njima.
U redu je ujkice,smiri dozivljaj.Krenulo je lagano,na kraju ce i tvoja voljena Hrvatska prekidati odnose sa njima,kada vide da to rade i ove velike sile.Tako ste i Lavrovu recitovali Jesenjina na Ruskom u sred Zagreba,pa im kasnije podrzali uvodjenje sankcija.Klasicni suncokreti.
Zbog jake podrske J.Amerike i ljevicarskih stranaka u EU... su bibi i c/0 nisti poceli financirati hamas da Palestinci izgube podrsku ljevicara sirom svijeta, Palestinci se moraju vratiti politiki Fataha da si vrate vecu podrsku i odbaciti hamas koji je trojanski konj.
Ta prica Hamasu postoji samo mediski za legalnu palestinsku vojsku da nije vojska nego teroristi ataj narod u logoru, sve srušeno, djeca stradala, civilima daj . IDF ili Izraelska vojska sve to sprovode i rade djeci u Gazi e ko je tu terorista.
Radikalan potez? Mislite razuman potez?