Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dottor sve objasnio osim da on sam pripada Bidenovom kampu.
Samo se zapitaj sta bi bilo da Putin ovako "nastupa" pa to bi bilo ismijavanje na kvadrilion. Nama su mozgovi isprani americkim filmovima da eto i ovako vidljivo bolesnu osobu dozivljamo kao normalnu.
Treba čovjeka pustiti da uživa u ostatku života i da se opusti i odmara koliko može a postaviti nekog mladog da da poticaj i Americi i cijelom svijetu , pa sramota je za USA da ne mogu izabrati nekog ko je zdravstveno i umno u top formi i ko želi da bude predsjednik . Neka raspišu konkurs i zaobiđu taj glupi način izbora ako već ne može da da rezultat !
najbolje nesto sto sam procitao zadnjih nekoliko dana
:-) :-) :-) hahaaahahaaaaa ...
treba nam neutralno-politički doktor
Jes ti doktore Bajdin vrsnjak, i cuj napor zivljenja je stetan, ovo ko da Bajden uredjuje tekstove...
Nema jadna amerika boljih kandidata. Ova dvojica su sve sto mogu ponuditi.
Biden nije agresivan, vesele naravi...?? Očito da ovaj klaun od psihijatra nije gledao njegove nastupe i govore od prije 20tak godina kada je divljao i pjenio po Kongresu.
Biden je bio vrhunski govornik u svoje vrijeme!
covjek sluzi kao reklama i to je to. ionako jedna osoba nemoze upravljati milionima.. SAD i svjetom vladaju hiljade ljudi iz washingtona, za koje mase naroda ni neznaju ko su.
Što se nije htio testirati na droge?
Ma deda ko nov ! Malo super lepak, malo neđe zalemiti i ko lutka !
Samo Samirove totmasti i ko nov
to je robot, kako to ne kontate
Koliko objasnjavanja i supljiranja u pokusajima da se (bezuspjesno) zamaskira ono ocito.
ma jest eto dobar nista mu ne fali, za olimpijakih igara
Dok se po hrvatskim i srpskm portalima piše neviđena mržnja, ovaj Čovićev Portal iz Sarajeva nam neda ni citate velikih zvaničnika objaviti. Samo Bojkot.
Pelenkonja