Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda Palestinom/Gazom trebaju upravljati Palestinci....a ne fašisti i lešinari
Lome koplja oko toga ko će upravljati Gazom!? Pa upravljat će Palestinci a sasvim je izvjesno i upravljati će cijelom oslobođenom Palestinom!
Najbolje da razmislite ko će odgovarati za ratne zločine kad se "ovo sve završi" i šta ćemo sa nasilnim doseljenicima, jesu li i oni nevini dok nema ko da im pruža otpor?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj Abas pravi Fikret Abdic. Dok mu narod strada u genocidu on dogovara fotelju i vlast.
A sta drugo da radi druže? Ovdje se plasira neka priča o nekom sukobu. Kakav sukob? Ovo je masakr. Satjerani na čist prostor, tu nemas planine ni brda. I rokaju ih kako žele. Najjača vojska na Bliskom Istoku vježba gađanje.
Genocid odobren pa se sada raspravlja koga neseliti, a jest fin komadu zemlje mogo bi Gejts uzeti.
ljudi ne znaju ni sta ce biti a vec mastaju sta ce i kako ce
HAMAS
Jedina pravda bi bila da se izgradi zid i da nikad i nikako više Izraelac ne smije prići Gazi. Poslije ovoga što su uradili, trebalo bi ih izbrisati sa zemlje jer ovo nisu ljudi, nisu ni životinje, jer životinje ne ubijaju iz mržnje nego iz potrebe za hranom. Ovo su najgora stvorenja koja su ikad hodala ovom zemljom.
2027.godina je zadnja godina Izraela. Oni to znaju i spremni su zbog svog uništenja, uništiti sve. Armagedon je zapravo Samson opcija koja podrazumijeva da Izrael baci sve atomske bombe koje ima, i na svojoj teritoriji, ako dođe 5 do 12.
Nabijem mamicu svim prljavim svjetskim politicarima koji samo prave probleme obicnom narodu .....fuuuuuuuuuj .
Ovi ražanj pripremili a zec u šumi...
Najbolje nama da dadnu da upravljamo 😂
Amerika upravlja svijetom pa će i Palestinom. To je zaboga logično.
Jedino im Putin i Rusija mogu pomoći , svi su arapi izraelski igraci izgleda.
Nema tu sta da se lomi. Arapske zemlje isto zele da se reše hamasa i iranskog uticaja. Zato iran samo prijeti ali sve na prazno, jer ako izeael i heybolu reši, ode njihov uticaj u regiji. Oni su to sve napravili ne zbog izraela nego zbog arapskih komšija. Eno u Libanonu se udomaćili kao da je njihova država a nije
Ameri nudili Palestincima nedavno promjenjene granice u odnosu na one granice koje su medjonardno priznatre u un po rezoluciji iz 1967 , ameri su dali citav Jerusalim Izraelu iako po rezoluciji iz 1967 istocni Jerusalim pripada Palestinskoj drzavi isto tako napravili su enklavu od zapadne obale odizuimajuci oko pola teritorije zapadne obale i tako presjecanje kopnene veze izmedju Jordana i Palestine sto su imali po 1967 citavom istocnom stranom
Pogledajte ovo nasli su prirodni gas 30km od obale Gaze , i ovo puno toga objasnjava! https://en.wikipedia.org/wiki/Gaza_Marine
Ovo još čuo nisam izgleda da je Hitler ustao iz groba ponovo se određuje sudbina slabih i nemoćnih
O cemu pričate? Hamas se aktivno brani,i odbraniće Gazu akoBogda
Zna se sta je Hamas, a od njega su trenutno gori jedino ovi cionisti sto ubijaju neduzne civile i djecu. Svako ko podrzava hamas, izrael, rusiju , ukrajinu ili bilo koga ko ubija ljude je veliko zlo