Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi im bilo da mi vrate lovu od otkszanog leta od prije 3 mjeseca
Nudi aerodrom a ne lufthansa...
Robi!!!! Valja namiriti sve ove letove koji su cekali na aerodromu. Koji su banditi.
mene neinteresuje, moj zivotni ishod je basta kod coce ljeti uzivamo papuce sorc hladno pice za prijatelje avionom nikad nisam isao ali volio bih da mi se ispuni djeciji san da putujem avionom negdje da idem novac je slaba tacka vec godinama ali sta je tu je kazu nada zadnja umire a vidjecemo gdje sve vodi
@DonAlmin jarane nađi kakav let što je za manju cijenu kupi putničku torbu i hajde mrdaj,a ne tu da čekaš nekog da ti sredi,bolje uradi to danas da ne čekaš sutra,pa da u stare dane se žališ.
biznis pajdo biznis, udruzili snage da bi mogli prat ljude
bagatela
Ovo je već preofirno
dzaba
Hahaha vec postaje providno. Kad tad ce se sami otkriti zasto su nam smjestili ovo sve