Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjenjivao si propusnice vidimo kako ti je pomoglo
Kada sve završi, kada se crni oblaci epidemije i borbe s njom razmaknu, otkrit će se nova stvarnost svijeta. Njegova nova autoritarnost, za razliku od svega što se događalo u povijesti, više se neće moći vezivati uz grupu ljudi ili jednog autokrata kao nekada, nego će se vezati uz sam uspostavljeni socijalni i ekonomski sustav koji se može slobodno i dalje nazivati demokratskim, ali on to sasvim sigurno neće biti.
Građani će biti obezglavljeni jer će se stvarni vladari svijeta i njihovi lokalni vazali skrivati iza autonomnog tehnološkog sustava koji ih štiti od odgovornosti, prikriva njihovu moć i otklanja opasnost od pobune masa. Jednostavno rečeno, svi će osjećati represiju, ali za nju nitko neće moći nikoga okrivljavati, ni nominalnu vlast ni poslodavce, pa ni pružatelje različitih, za život građana važnih usluga
Šta ovi preuzmu tu trava više ne raste
Kad te vidim tesko mi je ,dosta mi te muke
Kad si mason,znas sta nas čeka ebo ti svoju starku
Inace lik je radio u banci kod Rotsilda prije nego sto je postao predsjednik
Možda tebe sa tvojom majkom pardon zenom
Jesu li sljedeće dvije sedmice ključne?
Mason najavljuje nove prepade i trovanje svijeta
Hahaha ispiranje mozga i lagano uvodjenje.
Najfiniji političar, onak naoko, nimalo podložan vladajućoj eliti
Ako čujete rafale iz kalaša u 00:00 biće rata. Tako je bilo za novu 1992 godinu.
Porciju špageta molim.
svi znaju da je virus napravljen u laboratoriji i zato ga se ovako plaše - biološki rat je uvod u konfontaciju na pravom bojnom polju.
Cekamo da izadzes u javnost i da kazes kosi to je hrabrost svake osobe , ne krij se iza paravan vise.