Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa je izgubila ruske energente a sad ima prijetnju od strane Kine da ce izgubit s Kinom trgovinske povlastice pa sad panika. Nazaliost americki utjecaj je jacci od Francuza pa je moguc totalni raskol i krah EU. Bosno moja poharana kud ces ti?
U prkno ko i do sada
Pa mi smo svakako na dnu i polako se uzdižemo za nas ne može biti gore ali za EU sigurno i za njihovu život na koji su navikli valja sad nazad prema kamenom dobu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrati nani penziju
Saznao u Iini da Amerika tone pa ne zna kako da to saopšti do guše zaduženoj EU
Koje glupo razmišljanje! Pa valjda EU treba da bude prva super sila? Cim se ovaj stavlja na 3 poziciju, dovoljno govori o mentalitetu europskih lidera. EU se je srozala zbog Ukrajine, koje nije članica EU, kao i NATO-a!
Najgore je sto se mi ovdje utusismo ovim politickim pricama itd a ljudi u americi ne znaju gdje je Njemacka i Rusija haha
Dok je NATOstana i pokupljenih političara to se neće desiti. Veliki Inkvizitor će braniti svoje povlastice ako treba do posljednjeg Evropljana
Ovo je dokaz da je samo pitanje trenutka kada ce Kina napasti Tajvan a SAD uci u otvoreni rat s Kinom. Vjerovatno jos uvjek cekaju sto ce biti izmedu Rusije i Ukrajine. Ali trenutak se blizi... Neka nam je bog na pomoći.
Evropa mora da ojaca to je definitivno da suzbije redove. Rijesi problem sa proruskim gubernijama kao srbija jednom za sva vremena pa makar i silom.
EU je ugusila samu sebe autokratskim vodenjem bez ikakve vizije. Slabe vojne mogucnosti, slaba industrija, slabe inovacije. EU samo smislja kako svojem stavnistvu uvalit zelenu tranziciju, lgbt pranje mozga, nove poreze, ukidanje slobode govora, uglavnom neki moderni komunizam. Nikad sile od vas, nemate nista za ponudit.
nećeš ti to dočekati moj macron... ti ako ne vratiš penziju na 62 godine prijeti ti giljotina... to i sam znaš... a tvoje sulude želje da postaneš drugi napoleon možeš mačku o rep... svi ovi niski muškarci imaju neke teške psihičke poremećaje i pate za nečim... nevjerovatno..
Kad prestane bit *urva, postat ce supersila...
Konacno neko u evropi nesto pametno da kaze.
Francuzi su Bosancima i Hercegovcima uglavnom ostali u losem sjecanju. Jos od Miterana. U toku rata su bili naklonjeni Srbima, dozvolili da nam ubiju Hakiju Turajlica u njihovom transporteru, potpredsjednika Vlade RBiH i nikom nista. Nikad se za taj zlocin nisu izvinuli niti kaznili one koji su istom kumovali. I dan danas vrlo rijetko ili nikako ne pruzaju podrsku BiH. Daleko im kuca. Citajuci ovakve tekstove zakljucak je da se o nama niko nece brinuti osim nas samih.
Ovog patuljka ni njegovi Francuzi ne mogu da smisle. Budala.
Prvo su došli po Ukrajince, ali ja nisam rekao ništa - nisam bio Ukrajinac. Zatim su došli po Tajlandjane, ali ja nisam rekao ništa - nisam bio Tajlandjanin. Napokon su došli po mene - i nije bilo nikoga ostalog da govori za mene.
Citav svijet se smije Evropi, samo bosnjo trci tamo da drlja
Pa vi bi bez Amerika za mjesec dana bili pod čizmom Rusije i Kine
Pa vec su, sa Amerikom i bez nje...