Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako primitivno ponashanje.
Koja pogan su ovi ljevičari!
Oooo vlahadijo (i sokadijo) sto ste okupili danas... ima vas k'o govana u mojoj hali iza jutarnje kafe, dje ste ba krmci poserem vam se u obor, da imate zahlade (halve) za rucak.
@velikamuda Ja ne zivim sa svojom majkom konju jedan od 40 godina, sto ti mati servira rucak, tebi dupla porcija halve u te zvalje... da ih kacavenda izriba tamam za Svetu Nedjelju, bem ti pleme vlasko!
@EbuKlix....ja bih se ubio na tvom mjestu....onako iz zasjede, da ne znam da sam se ubio....... :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Comment il s'appelle? - Macron, Emanu, Emanu Macron... bravo predsjednice, fasiste cemo opet gaziti 30% im je vrh, dalje ne mogu da su im zubi od celika.
Макрон-бедни слуга масонерије. Осим што је бакицу оженио изгледа да воли ове егзотичне момке!
Uglavnom ne voli vlahadiju ye6o je otac sugavi...
Smradovi istocne Europe su porazeni na SP-u, i to sa 4 -2, dakle porazene su trecerazredne usmrdjele i pogane zemlje tipa: Madjarska, Poljska, Slovacka, Slovenija, Hrvatska i Ceska. Istocna Europa treba da prima smece iz Njemacke, Francuske, Nizozemske, da salje omladinu da pere guzice po starackim domovima, i zenske kurve da se karaju za banku... to im je od strane EU za vijeke vijekova amen ooo ti pomiluj pope sto svetis vodicuuuu. A sa druge strane ima da ih pritisne Rusija, jer su bagra.
@TangoIznadSarajeva Mrs ye6em ti pleme vlasko
Kako se to radi? Vidite gospodina Trumpa, on zna kako se ta marva tretira... slobodno njihove kurve castite sa Golden Showerom, to neka vam bude slag na tortu... kad god mozete ogulite jednog poljskog, madjarskog, slovaka, ceha, do koze a i iznad ako ikako mozete, 0 tolerancije sa tim zaostalim smradom srednje Europe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A koga boli ku3ac šta misli seljančura Marine le Pen?
@MAGA2020 Po tome sto je MA GA RAC poput tebe voli...
valj'o mu pratenjak 😂😂😂
Cmakir se slika sa teroristima muslimanskog bratstva sa cetri prsta a bosnje ponosne na njega :):):)
@SarajevskiRope2 Objesi se, učinićeš svijet ljepšim.
Fracuzi bice crnci za 10 godina ko sva Eu.