Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je bolje od rata a to saznaš tek kad počne padati po tvojoj glavi.
Kad ti odvali noge 120-ka (granata od 120 mm) pitaš jel baš moralo - nije moralo i nije ti granata odvalila noge, već rat. Uvijek postoji ogroman prostor za mir ali očigledno nekima prvo treba "odbiti noge" . Najgore je učiti metodom pokušaj/pogreška. Za mir moraš biti pametan, najpamentniji vidjeti daleko u budućnost a za rata jasno - moraš biti slijep pa ti još i "odbiju noge".
@III odavno se ovdje nije procitao bolji komentar. Svaka cast.
Nema od okupacije nista tehnicki nemoguce ukrajina ima cederdeset miliona stanovnika i najveca zemlja u evropi
Pičkica. Budi čvrst majka mu stara, pokaži jedinstvom da Nato ne popušta.
Ovaj Macron kako vjetar puse
peechka francuska!!!!
Rekok ja vama rusiji ukraina a Turskoj Balkan, i tako če biti htjeli mi to ili ne dogovor je Putina i Erdogana.
Babojebac...
Idiot, bio i ostao.
Pa ne mora Ukrajina biti u NATOu niti može kad je već u sukobu sa komšijama. Ali se mogu naoružati i obučiti. Kao što su poljaci spremni moraju i oni. Onda nema Putin šta tražiti. A Rusima samim je sve to previše i imaju drugih problema. Ali ti tajkuni... Njih se narodi moraju riješiti... Svi govore kako demokratija nije dobra alli ljudi su slobodni i nisu po zatvorima bez optužbe..
Za razliku od Hitlera, Rusija nije ni blizu ekonomski razvijena kao sto je to bila Niemacka 1939. Rusi su samo dobri pokerasi, i svijet samo treba ostro s njima. Ko misli da je dovoljno povesti veliki rat bez jake ekonimije, dobra je budala. Putko samo hoce da se Rusija ponovo nesto pita ubuduce.
Resurs, to je nešto što si zaboravio. Možeš imati pamet, lijepu kuću, visoku tehnologiju... Bez energenta, sirovine za hranu, za pogon, za sve ostalo si ništa. A ovaj preko puta ima sve: svjetsku petinu pitke vode, 40% uglja, 30% plina, 20% pšenice, 40% šume, nuklearni program, projektila da sedam puta uništi svijet, vlastiti GPS, svemirski program, nuklearne ledolomce, savez sa Kinom... Pa ti zviždi okolo Putko, Putko...
Sva sreća pa su u Aprilu izbori u Francuskoj, tako da ovaj neće još dugo.
1939. Britanski prme ministar Chambrilen isto tako zagovarao sa Hitlerom. Pa pustili da okupira Češku, Austriju a kad je na red došla Poljska kasno bilo. Svi znamo kako je krenulo dalje
Suvremenih trauma ruskog naroda blabla... Obožavam kad se ovi dežurni razumijevači pretvaraju da je Rusija bila jedina zemlja u Sovjetskom Savezu i navode onaj broj od 27 mln kao da su sve Rusi. Ukrajina i Bjerorusija su odnosno na broj stanovnika najviše stradale u 2. svjetskom - i zbog toga su između ostalog i zemlje utemeljiteljice UN.
Kakva je razlika izmedju Rusa i bijelih Rusa.
Ovaj nece bas u celosti da pokriva lazi.
da, ustupke, preko tuđe grbače, poznato je to i od ranije