Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je debelo zaglibio zbog svoje oholosti
Gledam na TVu ubijenu palestinsku djecu. Benjamin Netanyahu terorista i ubica djece. Izrael je fašistička okupatorska tvorevina. FREE PALESTINE !!!
Pod Hamasom oni misle na muslimane ...
Hamas je legalno izabrana politička stranka koja je pobijedila na izborima u Palestini 2007. Interesantno je da su protivnici Hamasa: USA, Izrael, Fatah i ISIS. Kao što je poslije mnogo godina otkriveno da je USA formirala Al-Qaedu, sve više je dokaza da je formirala i ISIS. Veliko je pitanje ko je izveo napad 7. oktobra.
Saka jada se igra s 8 milijardi ljudi na planeti koji du im ukazali svoje povjerenje ….
https://youtu.be/We5Y0BBom6g?si=Ju12UBJpY3LVlXPk
Slicno su htjeli i amerikanci kada su se usetali u Afganistan. Borba protiv talibana je zapravo bila borba protiv Afganistanaca. Skontali 10 godina kasnije i povijenog repa, bukvalno pobjegli iz te ponosne zemlje. Cinjenica je da su cionisti sa vecim stepenu bjesnila i kukavicluka, primjenjuju nehumane metode avio bombardovanja.
Sta je Francuski narod bogu zgrijesio da ovakve ,,ZLOCINCE ,,stoljecima trpi na vlasti
Znači to je vaša procjena vremena da pobijete sve Palestince na svijetu što u agresiji što kasnije po logorima? Čak su se i naslovi promjenili od "Moramo slomiti Hasmas" na "Moramo slomiti Gazu".Svima je već jasno i šta se radi,kako je sve uvaznao i koordinirano i čemu tolika žurba.
Nikad nece doci do potpunog unistenja Hamasa, svi smo mi hamas
10.000:40=250 10.000 ubijenih za 40 dana, što znači 250 ubijenih dnevno. 10 godina puta 365 dana puta 250 ubijenih dnevno daje 912 500 ubijenih Palestinaca. Znači ako nastave ubijati ovako svaki dan slijedečih 10 godina, ne mogu ubiti milon. To je Makronova matematika
Jevreji ce patit insallah
Bio je i kod Putina.prije ruske agresije.
Koga ti podržavaš.Šta se foliraš,pročitaj šta si govorio u prethodnom periodu.Zabranili ste proteste za podršku Palestini.Stići će vas kazna,i sve koji su se tako ponašali.Pogledaj Španiju i Belgiju.Još malo pa ćeš pod ruku sa Mari Le Pen.
Ma ostavite Hamas vi i Ameri koji ste ih i stvorili. Neka uvijek ima izgovor za tlacenje nevinih Palestinaca. Neka Hamasa najbolje sluzi vama.
A H A H A H A H A
Zabrinuti eeeeeee
Pa podržali ste Izrael!;!!! Zar ste mislili da će sve biti gotovo za pet dana. U čemu ste ga podržali???? U rušenju svega, od ubijanja djece.....sada ste u tome zajedno sa svojim prijateljima.