Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh što bi bilo lijepo da i mi u BiH imamo jedan ovakav... da se Ramo provoza s vremena na vrijeme 😀
Ne znam zašto Evropa misli da će Putin odustati od Ukrajine ako pošalju više naoružanja. Ovo samo vodi bliže širem sukobu
Eto treba mu pustiti da zgazi suverenu zemlju nao što su nebeske puštali protiv nas.
A Hamo francuz sa Jarčedola će ga vozat!
Makrone budi iskren i reci da će piloti tih aviona biti francuzi... Mislim da smo na korak od nuklearne apokalipse.
Kako ste naivni ,prestanite biti navijaci ovih ili onih ,juce sam gledao govor Putina kaze ako se prestane slati oruzje u Ukrainu sve ce se zavrsiti za mjesec dana znaci nece biti dalje ofanzive ,nema potrebe gurati Evropu u rat radi Americkih interesa ,ako se nastavi Rusija ima doktrinu da bi se zastitila ne zavisnost i teritorijalni integritet Rusija ima pravo koristiti nuklearno oruzje kao sto su Ameri uradili sa Hirosimom i Nagasakijem .
Jte ba rusi ;)
mislis sto su zauzeli sve do skoro Dnjepra, pa bi tako i ostalo. Pa opet za koju godinu dalje uzeti komad Ukraine. Kao i sa Krimom.
Morace i pilote. Koliko god bio dobar avion ako pilot nije izvjezban da izbjegne razne opasne situacije taj avion je k'o glineni golub. Narocito iznad Ukrajine, gdje je stacionirano sve najbolje sto u svijetu ima od PVO.
istinaboli2000 jel to pricaju zene po brijacnici ili ?
Kako?
budalesu, rusija nece izgubit rat
Rusija gubi ovaj rat 100%.
Grijesis. Rusija ce da izgubi specijalnu militarnu operaciju. Sama ce sebi da uradi depopulaciju stanovnistva i unisti ekonomju. ;)
Bome, ovo ide predaleko.. Msm da slanje oruzja Ukrajini nije rjesenje a tek ono koje moze gadjati Rusiju, a Rusija da izgubi rat je nemoguce. Putin ako ostane bez drugih mogucnosti on ima nuklearno oruzje koje ce sigurno iskoristiti. A svijet ide tom scenariju sve blize i blize
Hoćeš da kažeš da se ne treba slati oružje, a da Ruje tamane Ukre? To je tebi ispravno? Hoćeš da kažeš da Ruje ne koriste oružje od svojih saveznika ( Iran, S Koreja, Kina, Bjelorusija)? Rusi su izgubili rat onda kada nisu uspjeli smaknuti vladu Zelenskog a to je kada su potisnuti na 50 ak km prije Kijeva. Sada im je cilj daj nam dio Istoka Ukrajine i da očuvaju Krim i 4 regije koje proglasili Ruskim, tako da
Nece napraviti istu gresko kao sa nama. Ne samo da ide nego treba da ide 100x vise. Pa ako je oko komada zemlje prelomilo covjecanstvo neka ajde. Dosta vise klaunova sto oko 100 km tudje zemlje su spremni covjecanstvo ugroziti.
Ako bude islo kao sto uciteljicin mali prica odosmo svi u pm. Ukrajina ima prijatelje ali takodje i Rusija 🤷
A levat znate li zašto Francuzi, ele rat protiv Rusa i uvuče NATO u taj sukob i treći svjetski rat...? Zbog Afrike, gledajte geopolitiku.Licemjrerni Francuzi.
Obuka pilota i mehaničara traje 2 godine a dobar pilot i mehaničar si nakon 6-7 godina. Sve i da im daju 100 tih aviona, nema neke koristi. Kapacitet za obuku je možda 15 pilota godišnje. Ovo je čista simbolika i gubljenje vremena.
ali to su vec piloti, trening je za drugi tip aviona...
Ne gotivim Francusku al kad pogledate ovaj Mirage i zastarjeli Su 37 vidi se razlika.A da ne pricamo o tome sto Turski dron je bolji od svakog ruskog aviona
Su 57, Su 35 jede sve nato avione za doručak možda F 35 može parirati ali samo ako sam ne padne.
Ne podržavam Rusiju, al druže da išta znaš o borbenim avionima znao bi da je mirage za su37 glineni golub u borbi.
Ljudi - vrijeme je sukoba - šuplju pacifističku treba ostaviti za druga vremena. Mi treba da u gluho doba noći znamo ko nam je neprijatelj, ko nam želi zlo i ko lobira i ulaže veta za čije interese. Pamet u glavu!
Valjalo bi da Amerika prestane loziti evropljane koji su na prvoj liniji u slucaju rata sa Rusijom koji je po svemu sudeci sve izgledniji sa ovolikim mijesanjem europskih sila!
Lete rakete i preko Aljaske.