Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani će podržati makrona da pobjedi islamofobnu le pen
Macron do pobede.Le Pen je luda žena.Od nje nista dobro nece doci.
zahvaljujući muslimanima ste u vrhu nogometa
Makron nije bio dobar prema muslimanima a nisam znao da ta ljepenka predlagala zabranu hidzaba. Napoleon je postovao I svoj narod a I strance, ima li kakav njegov potomak da se kandiduje?
Nadjite jednog muslimana, ma normalnog obrazovanog francuza koji ce glasat za Le Pen. Nemoguce
1. Njena stranka, njen otac i ona su dokazani rasisti 2. Zena ide protiv svega sto je Francuska gradila od revolucije u 19 vijeku 3. Ide progiv Eu i Nato 4. Njen plan je sve osim realnog a pobjedu zasniva na imaginacijama da ce Makron donijeti zakon kojim se u penziju ide sa 67 godina dok ce ona se odluciti za 60-62 godine i uz to povecati penzije i plate a smanjiti pdv na 5% za gorivo i plin 5. Zena je otvoreni islamofob koja zeli da bude prva drzava svijeta koja