Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se ocekuje sami lagno sve ide svojim tokom! Rat je poceo
De pitaj gospođu, kako su to rješavali 1918te godine i 1942 siguran sam da se sjeća... Pa da po istorijskom iskustvu to riješiš. Ti si samo za crnjaka covjece
Macron je prošao trening za mlade globalne lidere (Young Global Leaders) čiji je osnivač Klaus Schwab, a kojem je cilj porobiti svijet. Ovakve izjave, kada dolaze od njega i njemu sličnih, moramo shvatiti kao prijetnju, ne kao zabrinutost jer im to zasigurno već stoji u dugoročnom planu.
Koje si ti govno makaron
Lik kupljen od strane milijardera.. Svjets. zdravst. Organizacije i U N.
Nahebali su ako postanu “Regija”
I ovaj je zabrinut.
Ne tako davno Macron je izjavio da je Bosna "bure baruta" svi su ga tad osudili a vidjeli smo prethodni mjeseci šta se dešavalo i šta će se dešavat. Sigurno je i francuska služba znala šta spremaju fašisti samo mi smo ga napali odmah umjesto saslušat i pripremiti se na ovo stanje.Tako da spremimo se da gledamo i jače belaje u Moladviji.
ajd ne trtljaj makarončiću.
Svakih pet seknudi clanak o ratu dobro je ba
biče,biče.😟