Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
madjari bi da voze opet ladu ili zaparozca
B o š nj o mjeri kvalitet života po tome ko šta vozi. Grohotom se smijem emoji.
@Plesac ko biva ljudi koji voze zaporosce i lade imaju isti kvalitet zivota kao ioi koji voze mercedese i ferarije,pa de eto pitaj po svijetu cije je mjerenje bolje nase ili vase
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A brate dragi treba napraviti malo ovu EU da se može država izbaciti kad se odmetne ovako
Dzaba skupa sminka jedino prolazi kod Radmana :lol
Ovo samo pokazuje na kakve niske grane je pala Njemacka.Niko ih vise ne dozivljava ozbiljno.
Sad mi Bosnjaci treba dakazemo: Jako smo iznenadjeni, osudjujemo ovakvo ponasanje od strane Orbana. Spremni smo da u buducnosti pratimo kako ce se stvari odvijati na politickoj sceni EU.
Kavav stokholmski sindrom ex sovjetskih drzava iza zeljezne zavjese
Madjari zaboravili šta im je rusija činila prije par godina. Al sad orbanko trpa pare u vreću i pleše labudovo jezero dok zemlju vodi u propast .
Crveni alarm za EU svakako. Ruski virus u EU SISTEMU!
Crveni alarm za EU svakako. Ruski virus u EU SISTEMU!
Useru 655 takve mi najvisr volimo i cijenimo. Bicete fino nagradjeni. Za sve dosadasnje zasluge
Ma bravo ko će pametnicu slušat.
Mnoge EU zemlje su se uzdigle i stale uz Rusiju, a bukvalno zive na racun Njemacke. Vrijeme je da njemacka napusti EU i bukvalno sve iz bugarske rumunije madjarske nezaposlene vratitiu maticr.
Uvijek ostaje Dodik da se posjeti
Mađarska se počela ponašati kao slon u staklarskoj radnji. Ovi desničari računaju da će više dobijati od Rusa nego od EU i Amerike. Hoće dok finansiraju njihovo razvaljivanje EU i NATO. Poslije više neće. Mamlazi.
Gdina Kep Eca treba sa nkci jama istop om finance nagraditi. Za pocetak!