Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Firaun
Isti Dodik
Ovom ce slucajni dron zalutat u spavacu sobu.
Da su pametni sve bi ovo protjerali i vratili se na prvobitne clanice evropske ekonomske zajednice ili kako se zvalau
Nisu englezi budale i sami su govorili bjezimo iz te unije gdje je mađarska itd.
Pametno, blokiraju sve. U Kijevu neki dan koncerti pucaju, uživo muzika, influencerke se vozikaju po aerobiku, imam jednu Ukrajinku u prijateljima na Instagramu, U Odessi živi, jede kaviar. Kakav je to rat? Naš uguši inflacija, sve živo poskupilo od ovog rata... Dosta je
Kaviar hahahaha hrana koja smrdi na kilometar i tebi to top :D
Nije stvar u tome smrdi li ili ne smrdi, nego u tome što je jedno od skupljih jela koja se mogu pojesti. Ako se malo bolje potrudiš, u rečenici ćeš primjetiti i riječ inflacija, što se automatski odnosi na novac. Znamo šta i kako su naši imali tokom rata, nema potrebe dužiti komentar. Dvostruki aršini i totalno različita pravila za sve, lijepa naša EU, vrijednosti i integracije.
U zdravom tijelu zdrav duh, toliko o ovome...
Ima da se smrznu zimus...nema dotoka gasa. Zavrnula Ukrajina pipu.
Otkako je rat počeo svakako gas ide preko Turskog toka...al eto bitno je mrzilacki komentar napisat, pa makar se i lupalo bezveze...
'Mirovni fond' koji se koristi za isporuke naoruzanja :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
izbaciti ba*ru iz EU
Sve to EU gradjani iz svog dzepa placaju, porez majka, a Ukrajinci diljem Europe sviraju klavire...
Nuto mu zicegu hahahha
Zelenski bi trebao početi razmišljati o nekom mirnom ugovoru. Ako Trump pobijedi novac i vojna oprema za Ukrajinu staju. Bez Amerike, i EU će zaustaviti ili drastično smanjiti njenu pomoć Zelenskom. Bez mirovnog sporazuma Ukrajina će početi gubiti teritoriju sve brže. Doći će do prevrata u Ukrajinskoj vladi i Zelenski će biti smijenjen. I na kraju će potpisati ono što su mogli potpisati na početku rata u Istanbulu.
Samo sad sa stotinama hiljada mrtvih i ranjenih, razorenom državom. Čitave generacije mladih su nestale samo za to što su Johnson i Biden rekle Zelenskom da će biti uz njega do kraja. Ali do kraja čega je pitanje. Desničari u Americi i Evropi će polako uspostaviti nove odnose sa Rusijom a Ukrajina će biti zadužena dok postoji.
znaci nikad nas nece primit u eu zbog ovakvih, tj hoce al kad bude neki treci rang
EU kao dejtonska Bosna. Jedna budala može da potpuno onesposobi cijeli sistem. Zato nam treba novi dogovor i građanska država.
Pa vi primite sirotinju u EU.