Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sacuvaj me Boze od velikana i mirotvoraca drzavnika Orbana i Trumpa, koji su nam jako narcioidni politicari, a i nisu jedini.
Ma to je svakako 6 mjeseci. Dok se okrenes, prosao mandat. Treba ovog covjeka izgotiviti i privoliti. Stara poslovica kaze, sa prijateljem blizak, sa manje sigurnim prijateljem jos blizi.
Je li kao i kod Trumpa opet MRGA u pitanju?
Madjarski i austrijski desnicari obnavljaju Austro- Ugarsku monarhiju!
On 20 godina na vlasti i stalno se bori protiv "establishmenta".
Vepar
Bilo bi lijepo posložiti Trumpa, Orbana, Milanovića i Dodika zajedno na fotku. Mada nisam siguran da bi stali.
VR@T1T1 Evropu EVR0P|J@N1M@
ali ne i ruskim igracima
Ako ovaj stvarno misli da che Njemachka, Francuska ili Ujedinjeno Kraljevstvo dopustiti njemu da pomogne Rusiji u ostvarivanju njenih namjera onda se dobro prerachunao.
Bolje je tamo ne ići kad Putinov čovjek predsjedavao EU
Ovi što govore o pobjedi Ukrajine neće da šalju svoje vojske u Ukrajinu. Ako se zalažeš za teritorijalni integritet Ukrajine onda nije povreda Rusije da djeluješ na području Ukrajine i svojom vojskom. Pa neka Rusija riskira širi rat ako hoće! Prošle i ove godine je postalo jasno da Ukrajina nema ni ljudstva ni potrebnu disciplinu u svojim redovima da izbaci ruse koliko god im para i oružja poslali.
svi koji podržavaju rat imaju veliku korist od toga . EU gura Ukrajinu da ratuje a prodaja oružja nikad veća znači sve je jasno
I izvlačenje para, kao ode za Ukrajinu, milijarde a to se samo obrne i završi u rukama političara koji su za to glasali.
Sta kmecite svi nece biti zauvijek.
Veliko postovanje za Orbana,samo ostro sa teroristickom EU
Njemacka sama je bila veca nego vi svi u Evropi zajedno danas. Evropa se jedinom moze uciniti veliko ako se svi odvoje, ostavimo njemacku samu i preimenujemo Njemacku u Evropu.
Meni ovaj čovjek izgleda kao nasoto
ovaj kao i Trump imaju rjesenje za rat u Ukrajini a to je dati Rusiji sve sto zeli a Ukrajinci ako to ne zele da prihvate nece dobiti vise nista plus dobit ve po nosu i od njih. A u slucaju ovog Hunskog barbara komplikacija je i to sto ima teritorijalne pretenzije na dio Ukrajine znaci fakticki je u talu sa Rusima.