Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci za miliom eura kupis drzavljanstvo, legalna korupcija!
Vjerovatno moze Wilders dobiti madjarsko drzavljanstvo preko supruge.INFORMACIJA ZA KLIX Krisztina Mrfai , bivsi Madjarski diplomat potice iz Jevrejske Madjarske obitelji .Upoznali se u kafani u Den Hagu i vjencali u Budimpesti 1992.Krisztina Marfai spy. wife of Geert Wilders. Sex or Gender: female. Spouse: Geert Wilders. Viaf ID: Source of information Wikidata VJERUJE LI KLIX EUROPEAN LITERARY BIBLIOGRAPHI????????
Desnicarima samo pipu zavrni i to je to. Pocnu sve prodavat da se odrze...
Zar oni imaju pasos? Moj cuko ima pasos, a ja imam putovnicu.
Koji ce mi t..i Madjarski pasos hahahahahahaha
Nezavisni procjenitelji procjenili su moju rinuka na 1750000 Eura, tako da to ulazem u Madjarsku. Papiri me ne interesuju.
Hante sam da prebrojim pare. Samo da žena ne opere čarape i jastuke prije, moram požuriti.
Neće ovi dugo biti u EU.
Ovo je uradila i Grenada (članica commonwealtha), pa su im počeli uvoditi vize. A mogla bi Mađarska da bude izbačena iz šengena vrlo lako.
Po kojoj to osnovi može Mađarska biti izbačena iz Schengena i EU? O čemu ti govoriš? Commonwealth i EU nisu jedno te isto. Osim toga ovakav program postoji i u drugim zemljama.
Kad sad tajkuni, privatnici, navale na kupovinu i po kratkom postupku dobiju pasose. Alternativa za bjezanje od zakona
Bas nekom treba njihov pasos
yok, treba ti bih i moldavski pasos.
To se stručno zove kupovina papira, isti model je imao Kipar za Ruse do izbijanja rata u Ukrajini (zbog sankcija EU-a prema Rusiji) model je ugašen.
"Istovremeno, Rusija više od dvije godine vodi agresorski rat protiv susjedne Ukrajine, a režim bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka podržava rusku agresiju." Je li ovo nase misljenje, ili smo prepisali?
m r s Rusofiku
Ako si srb logicno da ovo misljenje nije tvoje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bit ce novih Madjara i eura ko u prici.