Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je zanimljivo da svako neku "tajnu" informaciju zna, pa čak i makedonci, a mi ama baš nikad ništa.
Al zato po kuloarima znamo ko koga taslači i tako to...Ev recimo za fuadu backovicku smo znali prije 15god da je feget a tek sada se obznanilo 😂😂😂
Pa kad nismo u NATOu jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjecate se kad je putin pitao novinara cinicno znali Amerika i sat kad napadamo a znao je da znaju sve e to ga boli najvise!
sto si znao - znao si
Decaci sve je dogovoreno,jos kada su Ameri preselili ambasadu u Lavov za trajno Ukrajinci su trebali da znaju da su ih prodali.
NATO je jedna obična golema k....na, sad kao u natu si i ne smije te niko dirati , isto kao u zatvoru si i neće te niko izbosti ili prebiti ko mačku .
@JamesBond Pa eto ako smije nek Rusija krene na npr. jednu malu Estoniju koja je u NATO-u i koja se graniči sa Rusijom isto kao i Ukrajina. Ne smije ih niko pipnuti, dolaze investicije, plate dobre, uživaju.
Pa samo glup covjek nebi skontao da nece napast a nagomilali 100.000 vojnika pred kapiju Ukraine.
Al zato GRANDE VELEZ napravi dan zalosti u kamenistanu!
Novinaru piši tekst normalno pun grešaka 🤬
Znaci NATO znao i zavalio Ukrajince, a?!
Ne vjeruj Rusu i našim komšijama (nećemo ih imenovati) ni kad kažu da spremaju Mali šlager za djecu
Nema tu mržnje, čak naprotiv
Pa naravno da su znali, imaju najvecu tajnu sluzbu i najvise investiraju u vojsku itd. Samo b*dala moze misliti da Kina ili Rusija moze sa njima. Jedina osoba koja je kocila SAD u vezi toga je bio luđak Trump. Kad se sjetim njegovog briefing-a, lik poceo se znojiti na usnama hahaha
Nato je ovo sve i organizovao. Nahuškao Ukrajinu protiv Rusije, kako bi Rusija reagovala, nakon čega bi je sjjebali, a u Evropi stvorili krizu, od koje će Amerika profitirati. Opet Amer 1, Evropa i Rusija 0.
A Putinova objavestanja sluzba mislila da ce ih Ukrainci docekati sa cvijecem. Majko moja, koji kiks Rusije.
ŠTA KAŽU ZA BOSNU? ZNAL SE ŠTA?
E ne bih bio predsjednik države,nema tih para ni auta,ni trezor da mi ponude,helikopterom da idem na šišanje,nikad.Nema poganijeg posla.Znaš da se nekom radi o glavi a praviš se da ne znaš.😶
Naravno da je Nato znao kad je Amerika sve organizovala i preko jadnog naroda Ukrajine se obračunava sa svojim dugogodišnjim neprijateljem!!!