Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja glaso u Hercegovini ba
Izlaznost je mala jer ljudi Europski parlament vide za ono što je, tijelo koje ne donosi ključne i direktne odluke već samo nekakve smjernice i sl. EU Parlament je više utjecajan na zemlje koje tek čekaju da uđu u EU jer njima može postavljati uvjete ali članicama nemože ništa narediti.
Ne glasaju Hercegovci
Pa kada ne glasaju mrtvi i Hercegovci
Kao da je bitna izlaznost na ove izbore, bitna stvar je ta da je slijedeći predsjedatelj EK g. Plenković koji će napokon staviti prave stvari na pravi mjesto a posebno za Zapadni Balkan i proširenje EU prema njemu!
atention kapitalizam dolazi svome kraju.
Pad povjerenja u demokraciju i izbore se očituje širom Europe. Mladež nema interesa za politiku jer ne možeš s tik-toka na vrata velikih i složenih tema . Tik-tok je sahranio demokraciju i izbore.
sahranio drustvo i norme normalnog ponasanja… zaglupio nas je i dalje svakim danom ta agonija se nastavlja
Samo 1-5 % građana je u stanju da razumije programe i teme ostali - otvorena usta i zbunjen pogled vi u Bosni bi rekli i teleći pogled.
Propali ko kauč servil_ni kato lici,uništili svoju uniju sad su bauštele minken , L I D L zagreb,kava 5€ nacija.
nema veze bitne zemlje EU su odlucili u koji pravac idu
Kasnije nema kukanja kad Brisel donese neke čudne zakone.