Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su ovi koji su prošli ovuda od 15'te pa nadalje.
Pola pola domaci i stranci. U Berlinu prošle godine 111 grupnih silovanja. U 2021. i 2020. bilo je stranaca 44% i Nijemaca 51%.
Kad su prethodnih godina ovako po Sarajevu gradjani prijavljivali pokusaje otmica djece isto iz BIJELIH KOMBIJA, policija i vlast sve zataskavali i proizvodili pricu kako su gradjani histericni i samo izmisljaju.
Nasa policija je u jakoj sprezi sa kriminalnim grupama. Kako da ne budu kad je i politika u tome zajedno.
Policija je kod nas u dilu s kriminalcima ko u Kolumbiji, kakvi oni i njihove istrage
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja I,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Eto vam odgovora sto desnica pobjedjuje. Merkel ih je zvala misleci da ce dobiti radnu snagu, a dobila je problematicne socijalne slucajeve. Nadam se da ce djevojcica mentalno da se oporavi
Dok sam zivio u Njemackoj govorili su mi da imam njemacki sa francuskim akcentom. Kakav je to njemacki sa arapskim akcentom?
Ti si stvarno ograničen. Kada gledaš "Kuma" na engleskom, glumci jasno imaju talijanski naglasak. Također, Schwarzeneggerov njemački naglasak je očit kada govori engleski. Živim u Njemačkoj i mogu lako prepoznati odakle netko dolazi po njegovom naglasku, čak i naše ljude.
Kako su u mom slucaju pogrijesili?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ovakve vijesti imaju jak uticaj na psihu pojedinca da to treba izucavat. Npr 100.000 arapa u Njemackoj su potencijalno dobri ljudi, al pojavi se dva lika, pa cak i 100 da se pojavi i pokvare sliku citavog naroda, te krenu komentari da su najgori, da ih treba protjerat. Tako je i rat poceo u Bosni na isti nacin, radi par pojedinaca koji bace šibicu, a narod se upeca. Narod je plitak, i ne razmislja duboko mozgom, zato smo tu gdje jesmo.
A gdje smo tu ? Sta ne valja kod nas konkretno. Posla ima na sve strane, a ima cak i na budzetu kad polizes pakas nekome. Zdravstvo nam je relativno uredu kakvih ima po Evropi a kamo li po svijetu.
Znate li koliko ima dnevno grupnih silovanja u Njemackoj? Podatak bi vaa sokirao. A sve @r@p!
Nije ni cudo sto jaca desnica sirom evrope
Arapi
Ovo je strasno i za stub je da se pocinioci stave
Samo AfD birati!!!
AfD ne bira izmedju arapa i balkanaca
Ja i?
Stoo k ooooo kitt uu naaaa kladdu i hopaj ne stedi
Hoce oni to