Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika se pita vi ste samo izvršioci..
@holandjani plavi sljemovi ovaj ce opet okrenuti glavu ako zagusti u BiH
Pa amerika i jeste ta koja najvise ulaze u NATO, kako finansijski tako i logisticki. Pola drzava koje su u savezu nisu ispunili ni minimalno godisnje finansiranje od 2% BDP-a koje su potpisali ugovorom da moraju kad su usli. Hocel oni mozda upravljat NATO-m ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa amerika sirom evrope postavlja svoje ljude da bi se uvodile te njihove zlatne vrijednosti. Tako i kod nas. Cim neko nece slusati po njihovom, pronalaze mu afere i daju se ostavke il se gube izbori. Amerikom upravlja novac, a novac daju globalisti da se sprovede agenda depopulacije kroz ratove, krize, bolesti.
Cestitamo uspio si! Tigar od papira i najaci su kad treba po sirotinji.
Steta sto nije nas heroj R., pa da ga vidimo kako uziva sa f35. A sinovi bi vozali leo2. Mislim armija R. bi bila na 7 nebu, eh sta bi sve bilo. Hvala ti univerzume, sto je njemu sudjeno samo BiH...
Dali bi se on rukovao s Konakovicem , joj majko bruke s ministrom nece niko da nam se rukuje.
Šteta što nije neko iz R Hrvatske! Barem bi jezička barijera bila prevaziđena... ako ne može politička!
Osovina zla
Gej garant
Nema nama ulaska u NATO, u narednih 30 godina..
Za Hrvatsku je jasno, Srbija dogovori, nego bosnjaci da se skontaju jesu li za istok il zapad...danas vako sutra nako....budite jednom s karakterom.
Jevrej naravno ,
@ DALUX - pa piše član Holandske Protestantske Crkve, odakle ti ideja da je jevrej? Udostojite se i prestanite izvlačiti informacije iz gaća
Stoltenberg na aparatima
Ako neko hoce da vidi kako je NATO zrtovao Srebrenicu pogledjate ovaj dokumentarac ima neke informacije koje nismo znali ali cini stvar jos vise Demonskim, znamo mi da su oni zrtovali Srebrenicu namjerno ali ove detalje koje cete saznati u ovom dokumentarcu sve cini jos demonskijem https://www.youtube.com/watch?v=DQB1ug_eFJg&t=446s
Rute i holandani nikada nisu zaboravili Putinovo rusenje aviona iznad privremeno okupiranih dijelova Ukrajine.
a sta mislis jeli zaboravio da je Richard Holbrook rekao da je Amerika namjerno zrtovala Srebrenicu evo ti ovdje https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE
Kad ce neki turcin biti na nekoj vecoj funkciji u NATO u, s obzirom da imaju najmocniju vojsku u EU tj u NATO organizaciji.
Turska ce za kratko vrijeme napustiti NATO...Stvaraju se nove alijanse,to vise i nije tajna
Hm!? Holanđani i Srebrenica...!? Da nije bio njihov bataljon u Srebrenici, sve bi bilo drugačije...???
https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE Americki diplomata Holbrook "bio sam pod instrukcijom da zrtuvjem Srebrenicu"