Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad slabiji nisu bili oni koji trebaju da se samo Jednog boje....
Zato sto se ne pridržavaju "i svi se Allahovog uzeta drzite", tj. razjedinjeni smo na sitne čestice.
Idi i brani ih tamo! Uchini uslugu svima!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi bi nestali da smo ovako bježali. Nikakvo dobro te neće naći u bjezaniji .
Upravo oni napustaju jug da bi Hizbullah mogao slobodno suprostaviti zlocincima......
a što bi to ovi ostajali ovdije, ta nisu oni ispalili onih 8K projektila na Izrael nego oni koji ostanu tu. Liban bi trebao sam da počisti državu od Hezbolaha, zamisli da u nas imaš tako vojne postrojbe sa naoružanjem i koje je sastavni dio nekog političkog aktera na BiH sceni, tipa oni lovci i dron operateri, to bi po tebi bilo sasvim normalno i ok.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ovom haoticnom i nepravednom svijetu biti demokrata, znaci biti uz Drzavu Izrael, biti antirusofil, antiSDFA i liti milion suza za sve nevine zrtve u Ukrajini, Gazi, i drugim mjestima. To znaci osuditi otimanje Ukrajinske teritorije, krijenje Hezbolah i Hamas terorista, ekstremista i pacova iza zena, djece i u skolama, dzamijama i drugo. Bosna i Hercegovina kao i sav demokratski svijet, je uz Drzavu Izrael i Ukrajinu! Pozivamo na mir u Ukrajini, i 2 drzave - Drzavi Izrael i Palestini!
Sve zlocine IDFa ce Drzava da procesuira i kad se eliminisu teroristi, bice trajni mir na Bliskom Istoku to vam garantujem. Na kraju krajeva, i sam Liban kao i Palestina i ostale okolne zemlje cekaju da Drzava eliminise terorizam da se moze razgovarati o drzavi Palestina na celu koje ce biti Abbas ili slicni Palestinski umjereni politicari a ne militantni ekstremisti Hamas i drugi.
Trazili stw gledaj te izazivaju Izrael ej Izrael
SVI SMO MI PROŠLI TAJ PUT.
Otpor mora biti potkovan naukom i vjerom. Treba se obrazovati da mozes parirati drugim. Mora se industrija i generalno naucna dostignuca uvazavati kao i vjera. Bez nauke se gubi vjera u boljitak.
Ovo je cisti dokaz da je donekle tacna Darvinova teorija u smislu" Jaci jedu slabije". Tako da na ovom dunjaluku nema pravde. A vjera je samo da covjek nebizgubi svaku nadu za zivotom. Nadas se da ce sutra biti bolje!!!
Vjera nije za bolje sutra,nego za bolji vjecni zivot.Ovaj svojet je svakako prolazan bilo dobro ili bilo lose,a vjera je tu da nas nauci kako se ponassti u dobrom a kako u losem.
@BiH78 Ako zeliš znati šta je vjera prvo citaj Quran i Bibliju . Jer se spominje da je vladar ovog svijeta Šejtan . Ovaj zivot je kratak i dao nam milostivi slobodnu volju i svako mora sam odlucit jel na Bozijoj strani ili mu je ovaj zivot na prvom mjestu
Ko pruza utočište teroristima i treba se plašiti.
Znaci, Izraelci treba da se plase ?
Gdje im je Iran?!
Klix ne smije pisnuti dok C i o n i s t i ne odobre Klixe ugasi se i ne laži ljude.
Rusi su humanitarci prema ovima
BOSNA + RUSIJA = BRACA PO DUSMANIMA
Upravo oni napustaju jug da bi Hizbullah mogao slobodno suprostaviti zlocincima......
Rade i hamas i hesbola za mosad izgljeda
Pa se ti zezaj sa Izraelom.
Samo polahko, pravda je spora ali dostižna.
Stanovnici Libana sad lijepo kažite ...Hvala Hezbolah!!
Upravo oni napustaju jug da bi Hizbullah mogao slobodno suprostaviti zlocincima......
I ja sam Hezbolah i Hamas i SS........Klix.ba gdje je ovdje govor mržnje???????......znači hrvati smiju kačiti krpe FašZloUzp hzhb po zapadnoj Hercegovini, a ja ne smijem napisat to što sam napisao SS (možda je savez sindikata)...........
Dedo ti je sigurno bio u tom "savezu sindikata" cvijeće naše uvehlo
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e hajte sad Hesbollah. Sad ćemo da vidimo stvarno stanje. Gdje onih 100.000 dobro obučenih boraca, iloji su 10 puta jači i opremljeniji od Hamasa..