Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se skidaju diktator sa vlasti
Pazite, da sklone politicare koji ih razdvajaju... Mi smo jedno 200 godina od toga da skontamo koliko nas razdvajaju i manipulisu da mislimo. Ali neka, jbg.
I poslje ce se emotivno tjesit „ kako je nekad zivot bilo po fajn“
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Sredite ga vec.
GLEDAJTE!!!! NAŠE VODJE!!!! STA JE PRAVI NAROD!!!! VI SLOBODNO SPAVAJTE MIRNO!!! MI SMO JADOVI !!!
I poslije Sebije - Sebija
sta hiljade 10 hiljada mozda i 100h
Hoće Bjelorusi u EU neće u Aziju.
Eno žene ruše vlast. Gdje su naše žene.
znaci bice i u Minsku gay parada 2021 #NWO
Smrt svakom Diktatoru!
Ovakve stvari DAKLE:Rijecima se ne postize nista. Najgore sjediti i trpiti. Napred u juris, rusi, pali, pucaj.
Kad cemo mi ovo docekati boze dragi
@AmidzaGagara 2014 smo imali ovo.. A do 2014 smo zabiljezili najveci rast bdp-a.. Poslje 2014 nagli pad... Eto sta dobijes paljevinama
@AmidzaGagara imaju izbori.. I narod bira scasta nesta.. Koalicije od 10 stranaka.. Umjesto da samo SDA
Gledaj bake.
Bake živi na brdu, ko će ići do gore da protestuje