Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sud za nekog vazi,za nekog ne. UN takodje teska prevara na ovoj planeti
Hmm ima još jedan narod koji tvrdi da je sud u Hagu ilegalan i ne priznaje njegove odluke..
Jedini nacin na koji se ova palestinsko-jevrejska ocajnost zavrsi vec jednom je istina da niti jevreji, niti kriscani, niti muslimani, niti pravoslavci, budisti, i drugi posjeduju 'svetu zemlju'. Posjedovanje svete zemlje je posjedovanje boga. Sta zelim reci je da ce politika 'posjedovanja' samo donositi konflikte u buducnosti. Ojacan izrael ce sutra negirati hriscanima pristup, opet konflikt-to je priroda covijeka. Proglasiti 'svetu zemlju' svetom i utocistem podrske za sve unesrecene.
palestina ne postoji
Znači iz Haga potvrdili da je Izrael okupator .
Za Palestince je jedino važno da se naoružaju i da se sami odbrane od okupacije. Nema od ove priće Suda ništa uz dužno poštovanje. Primjer Sjetimo se Srebrenice, isti UN je razoružao narod pa proglasio zaštičena zona enklava Srebrenica, pa su pustili vojsku Srbije i šta se desilo masovne grobnice, raznosili kosti iz istih grobnica i sve se zna. Jel kažnjen organizator nije.
e svasta koja okupacija je legalna
Ma jok eto okupacija je legalna.
Ne ra nja hu je de gov na ko i sva ki dru gi dan, on je na to već na vi kao
Mandat kaze 20% građanski rat u USA, 100% Izrael,Rusija do Dnjepra
Ovo je važno za Palestince, nadam se da će imati ko to pametno da iskoristi.
Na zalost nece, hamasovi lideri su svugdje nepozeljni a vala i nesposobni su sve da jesu.
Islam je trn u oku svijeta. Shejtan je proaktivan. Mi spavamo.
Zasto postoji sud ako se odluke nece postovati ?
Zato što je sudska presuda prvi korak u traženju pravde, koja je spora ali dostižna. Niko nije vjerovao ni da će Milošević, Mladić i Karadžić završiti u zatvoru, pa eto ipak se desilo.
Odluka na papiru a na terenu ništa od promjena ali eto po prvi put je i na papiru...prije nije ni to.
Svi kr. Voloci isto misle. Evo npr nase komsije dijele isto misljenje o haskom sudu
Hajde nesto barem od pravde. Mi smo dozivjeli katastrofalnu ne pravdu ljudi Genocid u Srebrenici je nagradjen sto je Srebrenica pripala RS to da nekome kazes nebi povjervao da je moguce izgleda samo protiv nas Zapad sve moze (i Palestinaca) isto tako su predali 14 Bosnjackih opstina nakon najgorih zlocina, Bosanski Novi,Prijedor,Zvornik,Doboj,Vlasenica,Rogatica,Osmaci,Bratunac,Srebrenica,Visegrad,Foca,Trnovo,Novo Gorazde... itd