Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su se samo osilili..! "..Ko je od nas jači govorili su. A zar nisu znali da je Onaj koji ih je stvorio jači od njih!" - silnici, nevjernici i licemjeri će zaista propasti !
E dobro propadaju nema sta
Prije 10 godina je bilo nezamislivo da izr ael bude u takvoj poziciji da ima čitav sjever raseljen da ga konstantno mora braniti deset država..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
,,,, i kad On kaze: BUDI - i ono bude.....
sto ne udju u iran
Međunarodno pravo nije značilo ništa ni USA, ni NATO kad su ovde bacali osiromašeni uranijum, otimali Kosovo, a to vam naravno ne smeta. Samo se selektivno pozivati na međunarodno pravo - to vam je specijalnost.
Teror nacija
Zastrasit ih necete. Oni se boje samo Allaha.
Iran i Turska moraju Hezbollahu isporuciti nove PVO sisteme da bi se ovom teroru stalo u kraj
Btw, njima ni njihove svete knjige ne znače ništa....dakle sam.o.un..išt...enj.e....tako piše u njihovim knjigama ako se budu ponašali doslovno onako kako se sada ponašaju....ništa ne izmišljam, tako je kako je
Oni ne poštuju nijedan zakon zakoni su pisani za one nemoćne Ali ima jedan pravedni sud!
Medunarodno pravo G E N O C I D A S E nije nikada interesovalo! Kao i u BiH od strane Srbije i Hrvatske!
Izrael ne bi mogao nista, da nema USA. Brzo bi otisli
"izrael" ne bi moga ni mjesec dana izdrazati da ga SAD GB i EU ne podrzavaju ga bezrezerve.
Licemjerni EU, SAD i GB , zivjela Palestina.
Nema niko da ih skine,pa da vidim kako bi postovali
Da, a ovi se kao drže međunarodnog prava dopuštajući raketiranje suverene države nekonvencionalnim projektilima od strane grupe, međunarodno priznate kao terorističke, sa svoje teritorije?
A nama pričaju price kao o nekim opasnim muslimanima, o nekoj strasnoj Rusiji koja krši prava ratovanja.. itd....
A to ste tek sad skontali? Medjunarodne institucije su poluge duboke države kojima globalisti vrše pritisak na manje države, uređuju im politiku i zakone preko NVO. Samo, tako postavljena i razlucena slika o njima zahtjeva cvrst i nepokolebljiv stav, reviziju i suverene odluke o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.