Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaže da će Rusija postojati za dvije godine?
Sramotno. Sad znamo od koga su Srbi dobivali instrukcije.
Inace nismo to do sad znali? Tek sad znamo da rusi stoje iza pocetnicke agresije na BiH?
"Nemojte misliti da nećete odvesti BiH u pakao, a muslimanski narod možda u nestanak. Jer muslimanski se narod ne može obraniti ako bude rat ovdje – Radovan Karadžić. Sad vidim zasto su Srbi i Rusi braća
Putinov ker, moli se Bogu da sada u nekoj od država u sklopu Ruske Federacije ne počnu neke pobune, a najvjerovatnije će prije ili kasnije početi, i to će biti kraj Rusije. I MIRAN SVIJET.
A ko kaže međede da ćeś ti postojati za dvije godine?
Sin Medvedeva je američki građanin ,vlasnik lanca supermarketa i benziskih crpki.Toliko o velikom rusu i ljubavi prema domovini. Medvedev je toliko krao da ga je i sam Putin spustio par stepenica niže.
Ovo neka reinkarnacija raspalog Miloševića ili možda sasranog Sratka Mladića...???
A ko to tebi kaže da ćeš doživjeti slijedeći dan,umobolni fašistički kretenu.
Kazu Mladic tesko hoda,kenja i pisa u pelenu,zatvoren...razmisli malo o takvom kraju zivota,smrdljiva Ruska ubico
Nažalost rusi nikada neće odgovarati za ratne zločine,isto kao amerikanci,kinezi i englezi.Ali u rusiji,ako interno padneš u nemilost bolje ti je sam se ubiti ili ako je srećne okolnosti,predati se sam u Haag.
Ukrajina ce postojati, sigurno. Rusija, u ovom formatu, gotovo sigurno nece.
Dijete ti i unucad daboga dozivjeli istu specijalnu operaciju
Covjek je to rekao jel Rusija ce uzeti istok i jug Ukrajne i prica se da zapad Ukrajne priprema da predaje kontrolu Poljskoj. To je sam price vrijeme ce pokazati dal je istina.
mnogi su pokusali unistiti naciju ili drzavu ali vrlo rijetki su u tome uspjeli. ljudi su prezivljavali i bez plina pa nema razloga da i ne nastave. jedino sto si nam dokazao je to da je ruski plin daleko skuplji no sto ga prodajete.
Samo se vi klixovci veselite a vec vas puca po dzepu, pripremite se bice i gore.
najlakse tudim k****m mlatiti koprive i vama i amerima
Što je babi milo to joj se i snilo
Po Putinu nece ni Svedska jer je nekad neki Petar Veliki bio osvojio. Sve gdje su oni ikad dosli to je Rusija. Nesto slicno srpskim teorijama istorije i teritorija tj. bolje reci mitovima.
To sam ja rekao prije 3 mjeseca da Ukrajina postoji još samo u knjigma! Najkasnije kad zapad digne ruke od ukrainje, ukrainje nema! Prepolovit se na Ruski i poljski dio.. zdravi bili i vidjeli
Vlazni snovi secesionista i nacionalista. Isto kao sto govore da Bosne nema, ali ona nekako opstaje svih ovih 1000 i vise godina.