Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ko kod nas, karteli preuzeli drzavu
Što se tiče kriminala Meksiko slobodno može kod nas doći na instrukcije. Tamo vidim hapse se članovi kartela hapse El Chapa hapse djecu mu, radi policija. Kod nas je to sve naprednije kod nas se niko ne hapsi jer je mafija skontala ako ima svoju policiju i tužilaštvo nema hapšenja, Dragi Meksiko bujrum kod nas na instrukcije za kriminal
Jest vam nova vlast trn u oku, sdaovci HAAHAHAHAHAHAAH
Je minimum 700 000
Inace Zidovka po narodnosti. Dakle 0.2% stanovnistva planete se bas probio na 4-7 sefova drzava , 10 ministarstava vanjskih poslova isl. Za USA necu ni komentarisati.
Inace Zidovka po narodnosti. Dakle 0.2% stanovnistva planete se bas probio na 4-7 sefova drzava , 10 ministarstava vanjskih poslova isl. Za USA necu ni komentarisati.
Američka kolonija malo droga malo turizam sve funkcioniše. A kako ljudi žive - koga briga...
RS u velikom, po pitanju mafije
Svi znamo šta dolazi sa vremenom u kojem odjednom vladaju žene, nije ništa slučajno sve je planirano. Pogledajte Europu Van Der Dik, La Pen, Melani sve žene postavljaju namjerno
Joj naslova, majko mila! Ovo je mogao napisati samo neki primitivni krkan. Odmah u startu implicira kako je tragično sto biraju ženu jer žena nije u stanju upravljati državom dok narkoteli haraju. Pa, eto, imali su muškarce predsjednike i vidi se sto su uradili od države. Nije ni čudo sto je kod nas kriminialna SDA harala 30 godina, kad ovakvom trećerazrednom novinarstvu nedostaje kritično razmišljanje i kvalifikovani žurnalisti s pravim diplomama, a ne uhljebi bez diploma.
Vladaju i kod nas narkokarteli. Vladaju Sarajevom, vladaju Mostarom, vladaju Banja Lukom, vladaju Tuzlom, vladaju malim mjestima kao što je jedan Gradačac a što smo mogli davno vidjeti kod onih svirepih ubistava itd. Uključeni su svi, od špediterskih firmi, taksi prevoznika, policije, tužilaštva pa sve do ministarstva.
ovo vidjeli od Konjakovića
Jel aida helac
Grizelda
Dr. Mr. Zijad Ljakić - Obrezivanje klitorisa kod žena 🔞⛔ (18+) Da li je sunećenje žena sunnet ili vadžib..ili je to barbarski čin..? Pitao bih žene koje na raznim stranicama kritiku Posedak da širi smutnju,šta misle o ovome..i da li su osunećene i da li bi pristale na to..?
Selo gori baba se ceslja
Zagrljaji a ne meci? Pa ispade onaj pajdo iz El Salvadora ili Hondurasa, ne kogu se sjetiti, najpametniji. Pucaj ako se opire, ako ne puni zatvore. Ovi bi se grlili i pričali sa mafijom. Bože sačuvaj