Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Melania je prelijepa!!!!
Meni je nje žao jer mi izgleda tužno. Sumnjam da je sretna s onim bizonom
Prva dama ne zna ni pricati engleski naglasak joj ko da je iz rusije hahahahah a ovako vidi se da su iz ljubavi sa trumpom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Melania, trepni dvaput ako si dobro
Zašto bi zabranili glasanje poštom, pogotovo u doba korone ?
Nije da trazi prebrojavanje nego ide se sigurno u prebrojavanje. Malo vise novinarstva a malo manje propagande.
"Izvori tvrde" Fake news!
https://youtu.be/ZljeHmIaiy0
https://youtu.be/Pk8nZcKlE1I
Contradictio in adiecto na latinskom je "proturječnost između dijelova argumenta". Ne može Melanija istovremeno tražiti provjeru nelegalnih (ukradenih) glasova i savjetovati suprugu da prihvati poraz. Nema logike. Dino Mehmeda Mujkić :(
Može on prihvatiti poraz i nakon što sud odluči o masovnoj krađi glasova za koju ima dokaze i svjedoke.
Nije posljednja koja se udala zbog novca.Samo što je to i cijeli svijet mogao da svakodnevno prati tri i pol godine.Nekada je bilo degutantno gledati koliko se trudi da iza predimenzionalnih naočala krije izraz gadžena prema svemu i onom koji je izvukao iz bezbrižnog udobnog luxuznog života.Totalno nezainteresirana žena.Obavezni dio kada je morala da se pokaže njoj je samo služio da javnosti prezentira neke modne krpice.Jer više od toga i ne zna.
Ma ne laprdaj
Oduzmi mu cell. da kreten vise ne twita.
izvori tvrde hahahha..haj u 3 lijepe pm..
Melanija bojim se da te nije niko ništa pitao.
MELANIJA JE SIMPATICNA I NJEGOVANA, PRICALO SE DA JE URADILA BRUKU OPERACIJA,
Valjda SUPRUGA. Nije ona sa Lezbosa
Iskljuci punjac iz zida, namotaj kabal i stavi ga u kofer sa ostalim stvarima. Brzo ces napolje
Jedva čekam da napiše biografiju "Moj život sa Predsjednikom". Pa da mi neko ispriča najinteresantnije detalje. Ne bih valjda trošio vrijeme da to čitam, ali mislim da bi bilo veoma interesantnih detalja.