Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajden joj je novu godinu cestitao.
Tvoja keva joj Božić čestitala
Cuj keva,mislis štaka,pomagalo za hodanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jeli se oglasio i dzaferovic
Dodikova sestra po fasizmu
Kad ce iskrcavanje u Dalmaciju?
Meloni je ono što je Orban, Le Pen, Horhe, Jaroslav, Weidel... djeca fašizma i nacionalizma! Dobro došli u EU!!!
Kako se bude,tako će biti unistene maljem u glavu. Sta nije u redu sa vama ljudi? Ljudska rasa zaslužuje da nas sada odmah pogodi kometa ako misli da je desnica dobra stvar. Koje granice? Iz Svemira se ne vide nikakve jebene granice - svi živimo na ovoj jebenoj planeti i imamo iste jebene fizioloske potrebe.
Čestitam joj time što *ebem mater Orbanu
Ovo ko pred drugi svjetski rat... Desnica jača, srednja klasa tone u siromaštvo, bogati još bogatiji, klanica u najavi. Preživjeli startaju iz pećine...
A sad na poso, na poso!!!
Šovinisti i smdo desničari
Ponovo Biden podrska Ukrajini, ovdje narod jedva prezivljava, skupo sve, Biden dize cijene svski dan radi Ukrajine koju salje pomoc... Radi Ukrajine ovdje stvorio ekonomsku krzi kao u citavom svijet...
Šefko greškom poslo telegram saučešća
Izborom Meloni Italijani su trazili upravo izlazak iz EU i XATO-a, okretanje Rusiji, njenome jeftinome gasu, te slabljenje podrske Ukrajini. Bas kao I sto su Francuzi ocekivali odabirom Nacionalnoga fronta. I jedni i drugi su dobili suprotno. Sto znaci da je sva politika danas u rukama medija (citaj:Stejts of Amerix oligarhije) i svih mogucih masovnih prevara. Jos jedna Stejts oligarhs marionets na celu jedne evropske drzave.
Giorgia normalna, vlada normalna. Nema potrebe da se pale ni desnicari ni ljevicari. Onako realno vlada ima rok trajanja od 6 mjeseci do godinu max.. Koalicija trula tako da ce prije ili kasnije Berlusconi ili salvini poslati sve u pm zato sto hoce da komanduju iako nemaju ni 10 %glasova.
kad se krene Meloni raspitivati za Istru... bas me zanima kako ce reagovati plenki i narkoman ... a to bi bila jedna vrsta pravde za nas.. da nam se skinu sa grbace
Cinjenica je da evropi godi desno orjentisani smijer s obzirom na oboljelu i dijabolicnu globalisticku ljevicu korumpiranu i potkupljivu mlaku i bez karaktera. Bolje je imati pojedinacno misljenje nego blejati u ogromnom krdu.
Na faci joj vidiš kako zlo izbija.