Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocela se i ova nesto pitati,a prije 20 god.konobarisala ko jedna nasa u vrhu drzave,pogodite koja.
Bakir je izjavio da je imao dvojku iz istorije i geografije
A inache svi iz historije i geografije imaju samo suhe petice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix daj ovu inteligenciju sto ste aktivirali upoznajte sa Bosanskim jezikom i da u Bosni imaju slova sa kvakicom kao na primjer . , i da nisu govor mrnje hahahaha
Eto opet nema slova i zaista nemozes nista onako Bosanski napisat isprvno a da neupozorava na mrznju ili evo koje slovo da si stavio. Ako kazemo da je neko zlo zasto se smatra da je to govor mrznje.
Malo su se prebrojali, ni oni ne znaju koliko im jezik ima slova. Valjda misle 24-25.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Porhno glumica pocela izjave davati.
naucite citati - nisu novac dale drzave vec njihovi poreski obveznici, obican svijet, braca i sestre po muci i postenom zivotu, i to dali pod prisilom. Vlast je uzela i preusmjerila novac
Pal.estina je iz0lirana decenijama.
Koje je to licemjerje zapadnih zemalja! Izrael "upao u zamku Hamada"! Valjda na nacin da Izrael provodi genocid na neduznim narodom? Eto ovo im je prbi put da tako nesto rade i do ove situacije su bili zlatni.
Kako je slatka.
KLJIKXSE, PLATI HARNO HARNOG PROGRAMERA, DA VAM SREDI TO AI SME CHE. NIJE MOGUCHE DA NE MEREMO PISATI PO NASHKI. OVO SHTO STE URADILI JE BRUKA I SRAMOTA.
Odron od portala.Dno dna.
Srozao se portal na najnizhe grane.
Bio tako jednom jedan soboslikar i poeo praviti neto nalik na pekare i tako je puno hljeba sagoreo da pojma nije imao da mu je to bila namjetena zamka
Ba mona ena...em i lijepa na neki poseban nain
Sta ona prica o parama, pa Italija je na ivici bankrota ima 15ak godina. Da im nije bilo para iz EU fondova, davno bi propali ko jaje kroz gace penzionera.
Bezveze treba
Sta se vise zalite na slova. Ja pisen na hr i nema problema. Bosansi se jos doradjuje.
Ova je ako nista realno ljepsa od Cvijanobicke zeljane.
Opet ce rusija imati ,,ugovor o nenapadanju,,s nekim
Talijanska eljka Cvijanovi