Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođa Meloni ima legitimno pravo da koristi termine koje ona želi. Zašto da koristi 'ekspretica' umjesto 'ekspert' ako njoj ne zvuči dobro? Eto svi moraju biti u 'liniji' sa idejama ekstremne ljevice inače su nacisti i ovakvi i onakvi. I čuj naslova: Promoviše patrijarhat... Da li bi napali neku ženu koja promoviše matrijarhat? To je poželjno jelde, opet dupli standardi.
Danas su takozvane emancipovane dame Sabina Ćudić (NS), Rejhana Dervišević(SDP),Darijana Filipović (HDZ), Mia Karamehić - Abazović (NiP), Ljubica Miljanović (SNSD), Sanja Vulić (SNSD) odbile da se solidarišu sa bivšom suprugom Staše Košarca i kazne nasilnika u porodici, što potvrđuje dvoličnjaštvo pomenutih dama.
@gooUser1697692831 Sabinu nešto ne gotivim, ali je činjenica da je žena izvan države i da je rekla da će dati podršku i glasati za prijedlog. Kako da potpiše kada nije prisutna? Da se klonira? Iznosi informacije, ali nemoj da spinuješ. Svaki spin se lako razotkrije.